Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozz, ja bi vas volio gledat. MarkoPozz,supruga i ja trazimo nekog da nas gleda dok se sexamo,a mozda bi bilo i nesto vise od gledanja.Tko je zainteresiran se slobodno javi.Prednost mladima.
Pa svakako bi želio ,pa makar i samo gledao i drkao. Mislim .....nebi se ni požalio na ostalo. A odakle ste?Pozz, ja bi vas volio gledat. Marko
Mislim da se nismo razumjeli. I ja sam taj koji bi gledao i eventualno ....znači ja ne nudim ,več tražim.Pa svakako bi želio ,pa makar i samo gledao i drkao. Mislim .....nebi se ni požalio na ostalo. A odakle ste?
Mene jako pali kad gledam par u akcijiPozdrav, oženjen sam ali mi je žena izuzetno konzervativna pa me već duže vrijeme pali želja da bi volio gledati neki par u živo dok se jebu i usput drkati, pali me i da nas gledaju ali žena ne želi.
Ima li ovdje parova i pojedinaca/pojedinki koje pali isti fetiš?
Zašto da ne ,mislim da nas večina to želi.....slobodno migu reči da bi žene to htjele ali se boje šta če njihovi ,momci,muževi,partneri reči na to.Mene jako pali kad gledam par u akciji
Možemo zajedno gledati!!I ja bih gledala, za početak
Svakako se preporučujem , u kojem gos pogleduPozz,supruga i ja trazimo nekog da nas gleda dok se sexamo,a mozda bi bilo i nesto vise od gledanja.Tko je zainteresiran se slobodno javi.Prednost mladima.
Ima nas i koji se ne bojimo sta ce tko reci.Zašto da ne ,mislim da nas večina to želi.....slobodno migu reči da bi žene to htjele ali se boje šta če njihovi ,momci,muževi,partneri reči na to.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|