crnapalacinka
New member
Zanima me kakva su vasa iskustva sa sexom ispod tusa i koji su moguci problemi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je problem sex stojećki ako je cura moje visine. Mora biti niža od mene. Možda sam ja sjeban. Uglavnom treba se fino namjestit (malo sagnuti i naguziti) da mogu od iza. Ako je tuš kada manja, onda je to prtljavo. A od naprijed je moram prislonit uza zid i dignut joj noge. I onda je sva masa na meni a ispod mojih nogu i njenih leđa je sklisko. Meni je to dobro za predigru malo ljubakanja, malo drkica i to, pa onda izać van i pravac u krevet.Zanima me kakva su vasa iskustva sa sexom ispod tusa i koji su moguci problemi
Svaki hotel sa 4 zvjezdice ima tuš u kojem možeš što hoćeš...Teško je zapravo naći dovoljno veliku kabinu za takvo što.
Prije par godina iznajmili smo apartman u Punti na Krku (mislim da se zvao 'Perić' tako nešto). Imao je baš veliku tuš kabinu i tu je fakat bilo dobro. Možeš se kleknuti, možeš se okrenut, ima prostora za ženu nagnuti naprijed i tako. Naša kabina doma je fakat premala da bi se komotno ševio u njoj..
Po mom iskustvu nema. Baš naprotiv.Svaki hotel sa 4 zvjezdice ima tuš u kojem možeš što hoćeš...![]()
slabo koji hotel s 4* ima prostrani rain shower, ako znaš šta je toSvaki hotel sa 4 zvjezdice ima tuš u kojem možeš što hoćeš...![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|