Ja sam Bucka.Jaka sam,Nisam puno visoka.Grudi su mi 2.Ali kažu da sam slatka.Imam 79.kg Visoka 1,59A kakvo je tvoje tijelo slatkice opiši se malo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam Bucka.Jaka sam,Nisam puno visoka.Grudi su mi 2.Ali kažu da sam slatka.Imam 79.kg Visoka 1,59A kakvo je tvoje tijelo slatkice opiši se malo
Mmmm nice volim bucke bolje da ljulja nego da žulja hahaJa sam Bucka.Jaka sam,Nisam puno visoka.Grudi su mi 2.Ali kažu da sam slatka.Imam 79.kg Visoka 1,59
Jel ti se sviđa moj opis slatkice ?Ja sam visok 171 cm i 65 kg imam vitak sam onako i proćelav
Vidis da nista ne odgovara....Jel ti se sviđa moj opis slatkice ?
Pa razmišlja kak će ona mene jahat da me ne slomi kužiš hahaVidis da nista ne odgovara....
Morala sam...
Ja sam visok 171 cm i 65 kg imam vitak sam onako i proćelav
Pa razmišlja kak će ona mene jahat da me ne slomi kužiš haha
Ninju jako poštujem.Ovo je sve šalaU ninja nasmijao/la ti se u facu, ovo je bolilo...
I ja tebe slatkice volim šaljive djevojke a jel ti se još uvijek sviđam sad kad si vidla moj opisNinju jako poštujem.Ovo je sve šala
I ja tebe slatkice volim šaljive djevojke a jel ti se još uvijek sviđam sad kad si vidla moj opis
Aj samo javi jel ti odgovorila...Nego hoćemo se ić dopisivat u inbox da nas nitko ne ometa slatkice
Sigi pusti nas na miru odi si jaši dečkaAj samo javi jel ti odgovorila...
Nema ga, nije da ne biSigi pusti nas na miru odi si jaši dečka
Aha ti napaljena a nema te ko servisirat jbg grdo je to znamNema ga, nije da ne bi
Kakva budala, ja iskreno mislim da je mentalno potkapacitiran.O boze odavde je otisao zadnji normalni...
A kaj si ti išao u inbox od slatkice nisi ni ti normalanKakva budala, ja iskreno mislim da je mentalno potkapacitiran.
Pa nije u inbox vec na profiluA kaj si ti išao u inbox od slatkice nisi ni ti normalan
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|