Seks sa ženom od prijatelja

Imo situaciju ima tome vec huhuhu godina , iskreno nepamtim kad mi je bilo tak napeto i ludo .
Ja osobno kad smo bili ziher da bumo sam odma reko moze al ti muzu ja ženi i nema kad se sretnemo pogledav
anja i smiuljenja .
Mislim popričao sa njom da ipak to ostaje među nama i dok se kresenemo , kresnemo kad odem kao da se nije ni desilo .
Al ipak nije bilo tak jel se zaljubila i onda su poceli problemi .
Nakraju sam se moro maknut skroz od njih mada njen muz sumnja ali nikada ne priznat pa da ti nokte čupaju .
Bar ja osobno tako mislim.
Dobro odvaži i razmisli pogotovo ako si sa njom dobar ko i sa njim onda vec znas poprilici ishod i doneseš odluku.
Al eto ni nakon toga se nisam spametl pa kad se pružila prilika ponovio al proslo bezbolno.
Po meni 2 , 3 do 4 x i dosta jel sto duze traje tim su mogucnosti vece za probleme .

Imo situaciju ima tome vec huhuhu godina , iskreno nepamtim kad mi je bilo tak napeto i ludo .
Ja osobno kad smo bili ziher da bumo sam odma reko moze al ti muzu ja ženi i nema kad se sretnemo pogledav
anja i smiuljenja .
Mislim popričao sa njom da ipak to ostaje među nama i dok se kresenemo , kresnemo kad odem kao da se nije ni desilo .
Al ipak nije bilo tak jel se zaljubila i onda su poceli problemi .
Nakraju sam se moro maknut skroz od njih mada njen muz sumnja ali nikada ne priznat pa da ti nokte čupaju .
Bar ja osobno tako mislim.
Dobro odvaži i razmisli pogotovo ako si sa njom dobar ko i sa njim onda vec znas poprilici ishod i doneseš odluku.
Al eto ni nakon toga se nisam spametl pa kad se pružila prilika ponovio al proslo bezbolno.
Po meni 2 , 3 do 4 x i dosta jel sto duze traje tim su mogucnosti vece za probleme .
Predobro, još smočiti tu i tamo. Da nisi ti, bio bi netko drugi.

skupi muda u ruke i odjebi je, dobio si što si htio a dobila je i ona, svaki novi susret povećava opasnost da se nešto sjebe, najčešće padneš na neku glupu foru i ode sve u k....nađite se otresi jaja još jednom za kraj i razjebi to, vjeruj mi i ne pitaj kako znam da je to najbolje :)

Jeste li imali situaciju da ste pojebali ženu od frenda, ili jednom ili je to preraslo u "vezu" !? Imam sličnu situaciju trenutno, pa me zanimaju iskustva drugih
Pozdrav
Nisam jebao ženu od frenda,ali imam sličnu situaciju
Jebem ženu od susjeda,oni žive kraj mene.
Nismo si on i ja neki preveliki frendovi ali smo ok,popijemo pivo i tako,a žena mu je luda za seksom a ima ga premalo

Pozdrav, ja sam jednom imao priliku, ali od frenda zena odustala, kao pre dugo se znamo. A napaljena skroz, možda se predomisli hehe..cugali jednom kod njih i slučajno poečli razgovarat u tom smjeru..

Baš si pravi prijatelj, ima žena gdje hočeś,a ti baš morao taj teret prenjeti! Našao sam se u takvim situacijama u životu, pogotovo u mlađim godinama,kažes ima obitelj,djecu...meni je uvijek to bila granica,savjest proradi ako imaš i malo morala! Pazi se OJ Simpsona....i mirni ljudi znaju gristi!

Ne želim razjebat prijateljstvo, jbg, ali ovo je bilo neizbježno, njegova žena me već dugo gleda, krenulo je od bezazlene čestitke za rođendan na fejsu
Prijatelju nije bilo neizbjezno, to je 100%, pitanje je samo koliko ste dobri prijatelji. Ja sam se zaljubio u prijateljevu curu, ne najbolji prijatelj, dobar recimo. Nikad nisam bio zateleban u nekoga niti blizu, ona također. Sve smo razjebali, ukljucujuci i nasu vezu nakon dvije godine..i sve bih ponovio opet.
Ali nije bilo neizbjezno, i ja sam se borio sam sa sobom mjesecima i u određenom trenutku napravio ono sto sam mogao izbjeci.
Nije to sramota, mozes dobit zenu za dokraja zivota, kostat ce te prijatelja ili poznanika..a mozes dobit i epitet smeca svaki put kad uđes u lokalni birc.
A kod tebe to zvuci kao karanje i nista vise pa se kontam ne isplati..al ajd da te pojebem u glavu malo kao i ti nas s “neizbjezno”,
prijateljeva cura je droca ocigledno, mozda je i trebas guzit pa nakon nekog vremena reci prijatelju kako si ga spasio od zla neslucenog👍

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh