Pravijebac
Active member
Posaljo ti nju sam kod mene rjeist cu ja to buraz
Ko zna s kolko s ejos tak cepa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oprezna je u komunikacji, ali mi je rekla da ju muški jako primjećuju i da je zato moj frend jako ljubomoran...pa ti sad reciPosaljo ti nju sam kod mene rjeist cu ja to buraz
jebat ću je dok ne vidim da je presumnjivoMislim realno ako ju ti.odjebes,naći će drolja brzo drugog,ne znam ako ti je stalo do prijatelja odjebi ju,ako te boli kurac za njega,jebi drolju
Hvala ti u svakom slučaju, a ova nemilice tipka na Viber i danas, on je na posluImo sam ja,zato ti govorim
Frend je dobar ko duša, previše u poslu i kužim zašto je sve ovo krenulo u krivom smjeruImo sam ja,zato ti govorim
uf, zajebano! ja se s ovom nalazim u stanu kod njene frendice koja isto ima prste u pekmezu i kuže seTreba je bila.od mog najboljeg frenda od njegovog kuma žena,slična priča,muž ne atraktivan a uspješan,ona ga upecala zbog laganog života,na jednoj večeri ona na svaku moju glupost baci smiješak i gleda me,ono flert otvoreno a.lik kurca nije.kuzio,mislio.da.je.lovom sve rjesio. Jebo sam ju dok mi taj Best frend nije reko da prekinem jel je skuzio. par puta vidio njen auto u mojoj ulici ljudi se kad tad opuste i greska se dogodi a ja sam dlučio da.mi je prijateljstvo bitnije od drolje raspale.
jbg, babe su zajebanije od nas, zato sam i otvorio ovu temu - pišite slobodno svoja iskustva i pazite što vaše žene-cure radeDa s tim da sam ja tom najboljem prijatelju krsni kum kćeri,a ovaj lik njemu vjenčani,doslovno me.molio sa suzom u oku,teška situacija.al te kužim,jbg.znaju kuje kako zavesti muškarca i doći do njh.
iskoristi situaciju,preokreni stvar u svoju korist,pa opali i tu frendicuuf, zajebano! ja se s ovom nalazim u stanu kod njene frendice koja isto ima prste u pekmezu i kuže se
ejbg sad, i ovo mi je previše stresno, vidjet ću, mada frendica i nije bogzna šta, ova je avioniskoristi situaciju,preokreni stvar u svoju korist,pa opali i tu frendicu![]()
Pička je pička i Amen. Puna podrška jer se samo jednom živi. I ja bi postupio k'o ti da se nađem u takvoj situaciji. Ovaj forum nije za moraliste i filozofe.Ja sam se dugo opirao, mada je klik između nas dvoje bio preočit. I onda smo se našli, neopisiv je bio osjećaj, adrenalin, napetost, opasnost. Kad se konačno "dogodilo" bilo nam je bad oboje, ali smo se već idući dan čuli i dogovorili novi date
Hvala dobri neznani prijatelju, i ja isto mislim...pa nek ide dokle idePička je pička i Amen. Puna podrška jer se samo jednom živi. I ja bi postupio k'o ti da se nađem u takvoj situaciji. Ovaj forum nije za moraliste i filozofe.
Pička je pička, a frend je frend, a pogotovo ako je dugogodišnji, i možeš na njega uvijek računati i svašta ste prošli zajedno. Ovdje se ne radi o moraliziranju nego o tome da ti pička neće pomoć kad i ako ti zatreba pomoć, a život je nepredvidiv i zato su prava prijateljstva na cijeni. Ako je tako, i ako taj frend nju stvarno voli, onda je to greška velika po mom sudu. Ako ne, onda možda i njega boli ona stvar za nju pa nema veze, iako uvijek ima veze, sutra će on možda nešto slično tebi napraviti.Pička je pička i Amen. Puna podrška jer se samo jednom živi. I ja bi postupio k'o ti da se nađem u takvoj situaciji. Ovaj forum nije za moraliste i filozofe.
O tome govorimo, zato sam i pokrenuo temuPička je pička, a frend je frend, a pogotovo ako je dugogodišnji, i možeš na njega uvijek računati i svašta ste prošli zajedno. Ovdje se ne radi o moraliziranju nego o tome da ti pička neće pomoć kad i ako ti zatreba pomoć, a život je nepredvidiv i zato su prava prijateljstva na cijeni. Ako je tako, i ako taj frend nju stvarno voli, onda je to greška velika po mom sudu. Ako ne, onda možda i njega boli ona stvar za nju pa nema veze, iako uvijek ima veze, sutra će on možda nešto slično tebi napraviti.
U svakom slučaju hvala ti na konstruktivnom odgovoru !!!Pička je pička, a frend je frend, a pogotovo ako je dugogodišnji, i možeš na njega uvijek računati i svašta ste prošli zajedno. Ovdje se ne radi o moraliziranju nego o tome da ti pička neće pomoć kad i ako ti zatreba pomoć, a život je nepredvidiv i zato su prava prijateljstva na cijeni. Ako je tako, i ako taj frend nju stvarno voli, onda je to greška velika po mom sudu. Ako ne, onda možda i njega boli ona stvar za nju pa nema veze, iako uvijek ima veze, sutra će on možda nešto slično tebi napraviti.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|