SillyBrat1993
New member
Ne tjerajte nas.Umjesto da se veselimo šta cure dolaze ovdje i komentiraju mi ih tjeramo..
Imaš kakvu curu za mene?? Ili sebe možda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne tjerajte nas.Umjesto da se veselimo šta cure dolaze ovdje i komentiraju mi ih tjeramo..
Imaš kakvu curu za mene?? Ili sebe možda?
koje sise je ta imala, ona i Scarlett su mi baš bile top što se tiče sisa ali ni jedne ni druge već nema godinu dana. Julija je propala u zemlju očitosjeća li se ko ruskinje Julije i postoji li kakva info o njoj, jel moguće do nje doći jer vidim da broj telefona ne koristi više i povukla se s društvenih mreža
Nemam nista protiv da cure razmjene iskustva, ali pitanje je kakvo iskustvo trazite, iskustvo tko vise plati ili tko je normalniji u odnosu i sexu?p
sori Prcko nisam te htjela uznemiriti,
cure samo žele razmijeniti iskustva da si uštede vrijeme i živce.
Koliko znam, i vi međusobno radite isto, pa ne vidim problem.
Koga ti lazes da imas dogovoreno?
lea keler ali je stavila lokaciju zagrebimate iskustva s nekom iz Osijeka na seekingu?
koja Sara,i koja Hana? Podijeli kontakt slobodno njihov makar u pm,Laura mislim da je našla bf,jer sam ih vidio on je stariji i jako poznat u Istri i ne bih rekao da su oni sb-sd kombinacija,izgleda da su skupa,pa reci jos neka zanimljiva imena u Istri znam da vi mlađe cure znate sve tko je s kim i tko ide za keš a koja traži sponzoraJedno pitanje za muske,da li u Istri trenutno ima sta cura iz Istre na seekingu,znam da su bile Hana i misica Laura i Sara iz Novigrada,posto vi vidite u trazilici,ima tko jos iz Poreca,Novigrada,Umaga?
Hana poznata po novoj reklami koja se vrti na yt,njena mama je isto bila na seekingu,to je sve screenovano,Sara živi gore u novim zgradama u Ng,ne znam prezime,Natali iz Umaga,Laura je iz okolice Novigrada,čula sam da je uhvatila M.H da jer su mu se moje frendice javljale i samo ih je seenovao,a pola poruka na ig ni ne otvori,a Nina Z ako znaš iz Poreča je rekla samo da ih vidi negdje skupa da će napraviti takvu ljubomornu scenu da će prekinuti odmah lol,a mislim da ga L.H koristi samo za paravan kao da ima “bf” jer fuksa je doslovno u svakom izlasku s nekim muškima,a i u donjoj su dečki iz starog grada pričali svašta,kao i jedan dečko što ima restoran kaže,zoveš je na after i sve ostalo dođe samo,tako da na drocu ne bi gubila riječi zanimaju me druge koje su još na seekingu,tako da pretpostavljam da ona ide za pare ili traži sd ili oboje,vjerojatno je bila na seekingu,jer su cure iz donje gledale i kao da je imala profil,ali je nestao i nije skrinovano.koja Sara,i koja Hana? Podijeli kontakt slobodno njihov makar u pm,Laura mislim da je našla bf,jer sam ih vidio on je stariji i jako poznat u Istri i ne bih rekao da su oni sb-sd kombinacija,izgleda da su skupa,pa reci jos neka zanimljiva imena u Istri znam da vi mlađe cure znate sve tko je s kim i tko ide za keš a koja traži sponzora
Ne znam da li se smiju stavljat prezimena ovdje,nova sam,ali za keš koliko sam čula Veronika K i konobarica iz Cantine u Poreču,vidiš zanimljivo da Laura nije na seekingu,ali svejedno joj to ne pomaže,išla je u moju školu,tretirala je ljude kao smeća,uzmi joj sise i sedmica je,samo je hype onaj bio zbog one pobjede što je imala.Što se tiče Maida on je zaddy definitivno,visok,osmijeh,stalkamo ga čim parkira negdje Audija ili Range Rovera,pa se odmah slike proslijede gdje je i šta je haha,tajanstven pa je zato zanimljiv,nema ga nigdje vani,a kod njega nisu pare toliko atraktivne,jer ima njih još dosta para nego više taj status i moć,renta u 4 države,a znam da su mu starije cure bile nudile svašta za zamjenu za spavanje kod D’ora tamo ima doslovno resort,i nije htio,a u Rovinj kad uđeš ona staklena kuća je njegova za rent,a u Spritzu je jer ona villa koja se gradi iznad Destina se priča da je njegova,imale smo njegov Telegram imao je brutalne storije,ali je promjenio nickname poslije ljeta pa ga se više ne može naći.za Hanu se zna,Za Ivu isto to je slabo čuvana tajna u Istri,kad živimo u selu,a od ostalih na seekingu sad sam pogledao na tvoje pitanje koje si postavila,ima još Eleonora iz Rovinja i to je to,ja sam na seekingu malo više od
mjesec dana i Laurin profil nisam nikad vidio tako da ona nije na seekingu,samo je Sara iz Ng na seekingu,a za Zakinju sam čuo da radi svakakve stvari da,da može keš,kakva je situacija sa M.H? Ne znam ga osobno,ali pije kavu redovito u Spritzu i frend ga zna dobro,imaš kakvu frendicu ili neku iz donje škole da si čula da bi dala za keš?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|