Seeking - najbolje mjesto za pronalazak mladih sponzoruša

sjeća li se ko ruskinje Julije i postoji li kakva info o njoj, jel moguće do nje doći jer vidim da broj telefona ne koristi više i povukla se s društvenih mreža

Kolega Alfonso....pusto je bez tebe, javi se! Ako si zagubio TG, piši ovdje na PM .
.....

Julija je ona krupna cura sa naočalama i big boobies...nema je bar pol godine.

Zagreb je već duže vrijeme pustinja, što se Seeking-a tiče. Ono što je vrijedilo se maknulo (hvala Bogu na kontaktima koji su ostali u mobitelu), a ono što se trenutno nudi je prilično ispod prosjeka ove stranice ako u prosjek uzimate europsku ponudu. Ili čak i regionalnu, i ona je dosta bolja nego zagrebačka i općenito hrvatska. Može se naći ponešto zanimljivo na razini Onlyfans-a, ali te cure nisu baš čiste u glavi i nisu baš bile u prvom redu kad se dijelila inteligencija, uz časne iznimke (npr. ktxina, koliko god bi čovjek drugačije zaključio kad bi rezonirao samo temeljem njenih objava).
E, baš na razini regije našao sam dva bisera, dva top komada, barem gledano iz moje perspektive. Cure nisu jeftine, nije baš i da ih se lako riješiti :), ali vrijede svaki euro. Top pojave i vrh što se tiče akcije. Neću pisati ovdje javno o kome je riječ, ali nekima od vas bih mogao dati njihove nickove kroz privatne poruke. Naime, jednom sam ovdje napisao recenziju o jednoj prekrasnoj curi iz Kaira i nije prošlo ni 24 sata, a već mi je slala ljutite poruke da dobiva hrpu ponuda iz Hrvatske u kojima joj likovi nude jednosatna druženja za 100 eura ili joj šalju neodoljive ponude da bude njihova robinja 7 dana za 500 eura :).

ja sam se opekao s tim davanjem kontakata odavno jer sam htio pomoći misleći da će i meni neko pomoći, ali ovdje ima bisera pa kažu tim curama da im je dao broj taj i taj s foruma a svaka cura pršti od sreće kad čuje da se na nekom forumu razmjenjuju njihovi telegrami. ali dobro neki su očito spavali na satu kad je Bog dijelio inteligenciju

ja sam se opekao s tim davanjem kontakata odavno jer sam htio pomoći misleći da će i meni neko pomoći, ali ovdje ima bisera pa kažu tim curama da im je dao broj taj i taj s foruma a svaka cura pršti od sreće kad čuje da se na nekom forumu razmjenjuju njihovi telegrami. ali dobro neki su očito spavali na satu kad je Bog dijelio inteligenciju
Pa i ona ako imalo inteligentna ima dva broja .

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh