Seeking - najbolje mjesto za pronalazak mladih sponzoruša

stvarno mi nije jasno što pola korisnica seekinga misle da su bogom dane i gledaju kako će te zalevatiti čim stignu. Mixxie, Marry i Vaali su takve, koriste seeking jer tamo drže cijenu 300€ što ne mogu sigurno na plavom oglasniku a da su gora iskustva od ovih što sam bio s PO svakako jesu. svatko ko ima viška novca i izgleda ok može i za free naći bolje od ovih polovnjača

pa realno, Marry i Vaali vjerojatno i možeš pronaći u onom LAF-u ak to još uvijek radi, ili Sokolu ili sličnim mjestima...samo je stvar da će te tamo odjebat ako im u glavu ponudiš 200e za fuk. Ali majke mi...da sam deset-petnaest godina mlađi drito bi mi glavni ulet na takvim mjestima bio....."heeeej ti imaš profil angel/princess na seekingu jel tak?" Mislim da bi success rate bio 70%

stvarno mi nije jasno što pola korisnica seekinga misle da su bogom dane i gledaju kako će te zalevatiti čim stignu. Mixxie, Marry i Vaali su takve, koriste seeking jer tamo drže cijenu 300€ što ne mogu sigurno na plavom oglasniku a da su gora iskustva od ovih što sam bio s PO svakako jesu. svatko ko ima viška novca i izgleda ok može i za free naći bolje od ovih polovnjača
nisu jedine, ima još puno takvih, a ranije su se spominjale

definitivno im treba prići sa nickom iz SA, šta je najgore što ti se može dogoditi? ne? i onda odeš na seeking i ta ista će reći da :ROFLMAO:

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh