Sta je smijesno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je smijesno
koji? whats your price?Bok, dečki, mislimo da se sjećate nas.Postoji li neki drugi site osim Seekinga, a da je okej? Jer na Seekingu više ne smijemo imati zajednički profil
Da, znamo za to, ali nismo dobile dojam da tamo baš ima ljudi iz Hrvatskekoji? whats your price?
di onda? koliko bi ti htjela za tjedan dva? imam 28Da, znamo za to, ali nismo dobile dojam da tamo baš ima ljudi iz Hrvatske
ništa, sve je to slabo što se tiče aktivnih korisnika osim seekinga koji se i sam dosta srozaoBok, dečki, mislimo da se sjećate nas.Postoji li neki drugi site osim Seekinga, a da je okej? Jer na Seekingu više ne smijemo imati zajednički profil
Tjedan dva čega?di onda? koliko bi ti htjela za tjedan dva? imam 28
Tjedan dva čega?
zabave na moruTjedan dva čega?
Tjedan dva čega?
I ja isto trazim njen kontakt, nije aktivna skoro pa nikad, i imam za razmijenit puno brojevaIma netko kontakt od ove Marte 23 iz varaždina, ja imam za razmjenu jedno 10 komada
Često ili rjeđe?izOs a VK tesko
Nažalost to je profil jedne čudakinje koja ima nekoliko profila na kojima koristi slike domaćih influencerica B razineDa li ima netko od vas iskustva sa Tinom iz Splita?
Nasao sam joj iste slike preko instagrama ali sa dečkom a na SA joj piše da ima verificiran profil?
Da li je ta osoba zaista iza tog profila ako joj je verificiran ili se i to moze provaliti?
Kako ima verificiran račun onda? Jel to znači da onda ta verifikacija ne vrijedi kurca?Nažalost to je profil jedne čudakinje koja ima nekoliko profila na kojima koristi slike domaćih influencerica B razine
samo cu reci da ih imaDali je itko naletio na neku iz Vinkovci?
Ja sam bio aktivan 4mj i nisam ni na jednu naletiosamo cu reci da ih ima![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|