Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozz, da li znas tarifu od Xtine, kolika je šteta?Da, Kristina28 ima profil na OnlyFans-u, nick joj je xtina ili Katarina. Ja to nisam znao uopće jer ne pratim OnlyFans. Nju znam već duže vrijeme, a nedavno sam je otkrio na Seeking-u, pa sam se odlučio malo podsjetiti da li je još uvijek vješta kao nekad. Tom prilikom mi je i pokazala da ima profil na OnlyFans-u.
Moze za MarryDa li netko ima iskustva i telegram kontakt od plave Gabi iz Zagreba? Takodjer iskustva s Marry i Babi25 iz Zagreba
Ako se želiš i voliš natezat s nezainteresiranim polovnjačama i bahatim klinkama koje traže hrpu para, onda se isplati. U svakom drugom slučaju ne.dal se isplati seeking?
svi smo stari konji koji imaju account već par godina pa nemamo takvih problemaNe kuzim, bilo je 100 pitanja da li se moze zaobici selfie kod registracije, ili davanje osobne, i niko nije odgovorio niti jednom. Sta je to neka tajna ili sta?
500a koliko žele u prosjeku po susretu od 18-30 za noć
Ne noć, za 3 sata cca 500e. To ti je prosjek (plus minus 100e, ovisno kak se dogovoriš). A toliko traže i ove plastične 40+ tipa Taychi, makar ne vrijede ni pola tog iznosa.a koliko žele u prosjeku po susretu od 18-30 za noć
Točno, potpisujem sve. Fotke i izgled su počeli na Seekingu igrati presudnu ulogu (uz lovu naravno) što prije par godina nije bio slučaj. A kvaliteta žena dramatično opada.Za one koji pitaju dali se seek isplati, prije par godina omjer muških profila naspram ženskih je bio 0.8/1 u korist muških, danas je sigurno preko 3. Prije tih par godina se svašta moglo dogovorit a danas to više ide u smjeru tinder-a. Nije više dovoljno imat samo para nego moraš i dobro izgledat i imat dobar profil sa zanimljivim slikama inače nećeš naći ništa što valja.
Nisu. Presudnu ulogu i dalje igra lova. Međutim, ako ste visoki (barem iznad 180 cm), održavate liniju i ne muči vas gubitak kose, iznosi se mogu prilično reducirati. Naravno i godina proizvodnje tu igra bitnu ulogu, ali ja ionako tražim uglavnom žene iznad 30 kakve bih birao i za "normanlne" partnerice jer me sramota odvesti klinkice u neki restoran (ok, i tu ma iznimaka, ali u tom slučaju izgled i izvedba moraju biti brutalni ili se ona mora složiti da se viđamo samo u privatnosti mog prostora). Treba ipak uzeti u obzir da se tu ne radi o klasičnim prostitukama, nego u većini slučajeva o ženama i curama s normalnim poslovima, vrlo često i obiteljima, koje žele osjetiti dašak hedonizma. Ali, unatoč svemu tome, primamljiva novčana ponuda u ogromnoj većini slučajeva pokriva sve ostale nedostatke.Točno, potpisujem sve. Fotke i izgled su počeli na Seekingu igrati presudnu ulogu (uz lovu naravno) što prije par godina nije bio slučaj. A kvaliteta žena dramatično opada.
Nije istina, ima ih bar 3 koje znam da Ce za 400 cijelu nocNe noć, za 3 sata cca 500e. To ti je prosjek (plus minus 100e, ovisno kak se dogovoriš). A toliko traže i ove plastične 40+ tipa Taychi, makar ne vrijede ni pola tog iznosa.
Super da ih znaš. Dobru zabavu ti želim.Nije istina, ima ih bar 3 koje znam da Ce za 400 cijelu noc
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|