Seeking - najbolje mjesto za pronalazak mladih sponzoruša

Slavonija je uzas, pa ni realno pravih k.. nema da ne govorim o ostalim mrezama za date, sami skart, moras se prijavit na tell me when na telegramu, da uhvatis sta dobro u tranziciji, A ono sto je dostupno, to je uza i srija okolica pregazila u duzi niz godina.

Seeking postaje običan qrac na biciklu, danas mi dvije cure iz Beograda daju kontakt, najjednostavnijom provjerom na google.com vidiš da su na seksi adresaru, ege...

Seeking najavio poskupljenje (vidi naslovnicu, prvo trkeljaju o promjenama u muškim profilima pa onda spominju da ih to sve "košta" i da moraju poskupjeti) 🙄

Kada naprave čistku, izbace cure koje se reklamiraju na ege isl sajtovima nije im problem ni platiti veću članarinu...
A u toj jadikovki, vele da su momci problem i one stavke o zaradi/imovini. Vele da se to ne može verificirati😁. Pa su zato sada uveli visinu i kilažu za dečke u profilu 😂. Ugl zanimljivo priopćenje, jedino me zanima kolko i kada će poskupiti.

Pa nije to ni tako loše, dok se nije znalo toliko za Seek iskustvo je bilo puno bolje tamo. Inače postoji način kako izbit 25% kad se kupuje članarina, ako nekog zanima kako nek se javi u PM …

lako za seekingu tj. za plaćanje njima. mogu oni svašta promijeniti ali ponuda je lošija nego prije i skuplja nego prije ali skuplja ako i u njihove usluge uračunaš inflaciju. sve u svemu nema me tamo i ko zna kad će me opet biti

Ne vjerujem o nekakvom poskupljenju u trenutku kad je navodno odnos aktivnih muških i ženskih profila za Zagreb 10/1 a kvaliteta ženskih profila nikad lošija!------😭

Ne vjerujem o nekakvom poskupljenju u trenutku kad je navodno odnos aktivnih muških i ženskih profila za Zagreb 10/1 a kvaliteta ženskih profila nikad lošija!------😭
wow zar je toliko los omjer sad? sjecam se 2019/2020 bilo je pet puta vise zenskih profila nego muskih.
hoces reci da je sad 10 puta vise muskih nego zenskih? to je onda jednako lose kao i tinder jbote.
jbga, trebalo je pazit i ne razglasavat toliko svima.

wow zar je toliko los omjer sad? sjecam se 2019/2020 bilo je pet puta vise zenskih profila nego muskih.
hoces reci da je sad 10 puta vise muskih nego zenskih? to je onda jednako lose kao i tinder jbote.
jbga, trebalo je pazit i ne razglasavat toliko svima.
lol na Dnevniku Nove TV u udarnom terminu je bila reportaža prije nekih 2 godine. Od onda je sve otišlo u kuki

A što ti znači "aktivan"?

Zamolio sam jednu curu (😁) da vidim njen seeking, gledao sam koliko ima a) muških profila sa/bez slike i b) muških na pretplati.

Više od pola muških profila je bez slika a premium je bilo....(Kolko sam vidio u kratko vremena)....jedno 20 premium računa.
Kod cura sam mogu pratiti statistiku, nekih je 50tak profila stalno/povremeno aktivno. Tako da nije omjer ni približno tako loš.
Cure su stalne, dečki premium se izmjenjuju...ja nisam uzimao pretplatu od prošle godine (imam par kvalitetnih cura i nema šanse da dajem te kontakte okolo pa nek me žiceri plz zaobiđu).

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh