Seeking - najbolje mjesto za pronalazak mladih sponzoruša

Pozdrav,bio sam neko vrijeme na seekingu tako da imam i nekoliko brojeva od djevojaka.
Konkretno jedna lijepa studentica iz Osijeka,na moju preporuku mozete uletjeti. Molim tko ima nekoga iz Slavonije da se mjenjamo.
I plizz hez glupih komentara.

posljednja izmjena od urednika:
Malo sam bio degustirao ovaj app, ugl ako ste mladji, zgodni primit ce se na vas, ako ostavite dojam i jebete dobro moci cete neke cak i bez poklona ... E ali onda im padaju na pamet veze itd ...
E sad nije malo, vise para od ege, nije za prosjecnu osobu..
Pola tih djevojaka ima decka koji zna i da salje poruke dok jebete "bebo sta se ne javljaaas", jadan nista ne sluti...
E sad ulozeno dobiveno, po meni ovo cuva zivce ako zelite zabavu, inace vas ceka izlazak, cimanje, slusanja glupih prica pa je casti pa dejt i pitanje oces jebat, i potrosio si pola koliko bi dao ovako, a da ne pricam o vremenu a izgubio si zivaca tonu... Pogotovo zbog drustvenih mreza svaka ima tonu udvaraca.(Nazalost tako je na balkanu) .. Zato bolje ponekad ali kvalitetno..
Ovako izvedes bebu sa seeka malo popijete, i udarac..
Pola su obicne cure koje tako si kupuje skupe stvari i putovanja..

Katalina meni rekla 2h=600 i da sad radi samo ppm, ništa dugoročno, prije 3 mjeseca me skoro sterala u k... jer sam predložio kontra 🤣🤣
Siren traži 300 za prvi date uz neku večericu a nakon toga 800 za susret koji uključuje akciju.
Smartbaby me tražila 1300, kad sam to pročitao bio sam na poslu, počeo umirat od smijeha 5 minuta, svi me čudno gledali

Katalina meni rekla 2h=600 i da sad radi samo ppm, ništa dugoročno, prije 3 mjeseca me skoro sterala u k... jer sam predložio kontra 🤣🤣
Siren traži 300 za prvi date uz neku večericu a nakon toga 800 za susret koji uključuje akciju.
Smartbaby me tražila 1300, kad sam to pročitao bio sam na poslu, počeo umirat od smijeha 5 minuta, svi me čudno gledali
kad je bila FineMizz bilo je 400€, onda je bila LovingChickie pa je bilo 500€ i sad kad je Katalina onda je 600€, mislim je da inflacija radi svoje ali i njoj se kilometraža povećava

jel netko ima više info o željama Laure, 30god slika u bazenu i Leoni, 38god slika na klupici. Meni ističe za par dana pretplata pa da znam jel se isplati neki normalan pristup ili više all in...
Poslao sam im par općenitih poruka koje su pročitane ali nema nekog odgovora

seeking je generalno dobro osmišljen i treba biti članarina da se svakakva ološ ne skuplja tu s muške strane, e sad problem je što žene nabijaju nenormalne cifre u zadnje vrijeme a ne vrijede ni 5 puta manje od toga. kad sam vidio da je tu neki dan neko napisao 600€ za realaura96 razmišljam koliko onda ove što valjaju vrijede ako je ova 600€

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh