Sandra Banja Luka

Iskreno..
Ne kužim kurvu koja se jebe bez gume .
Al još vise ne kužim ljude koji odlaze kod kurvii jebu ih bez kondoma .
Ja sam u dva navrata,jednom na ličkojmagistrali a jednomna A3 kod Novske ..izbacio kurve van iz kamiona. Na sred ceste jer su htjela bez..
Jedna je čak htjela dati za 20e..
Ma bjez ..ajd van

Dakle, iz prve ruke mogu potvrditi da daje sve bez zaštite. Naime, otvorila je profil na Seeking.com i kontaktirao sam je. Kad sam skužio da daje sve, a traži relativno malo novca za taj portal, odmah sam shvatio da je zapravo obična prositutka i prekinuo komunikaciju. Inače, ne izgleda ni malo loše za svoje godine i da više pazi na sebe, mislim da bi bila odlično MILF iskustvo.

Ja sam tipkao sa njom i sve dogovorio ali sam odustao u zadnji tren, pošto je ona definitivno pristajala na ama baš sve za 150€, zaključio sam ma bježi, koliko ih je jebalo nju prije mene i svršavalo svugdje,pa nismo mi ljubavnici i kurva na sve pristaje i to putem poruka. Srećom nisam otišao

Ti si joj makro ili kaj?? Da to je istina pošto sam bio kod nje i još nekoliko frendova i svi su jebali bez i punili,zato ne seri ti koji braniš droljetinu i čemu ideš lagati kad svi koji su bili kod nje znaju da se jebe bez kondoma i da je možeš puniti i da guta spermu. Pa svi klijenti su joj tu na stranici i svi su jebali bez kondoma 🤔
Jesi ili nisi bio kod nje??!!?? Daj se odluči, ako jesi koju su boleščinu pokupio????

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh