Sandra Banja Luka

Dakle, iz prve ruke mogu potvrditi da daje sve bez zaštite. Naime, otvorila je profil na Seeking.com i kontaktirao sam je. Kad sam skužio da daje sve, a traži relativno malo novca za taj portal, odmah sam shvatio da je zapravo obična prositutka i prekinuo komunikaciju. Inače, ne izgleda ni malo loše za svoje godine i da više pazi na sebe, mislim da bi bila odlično MILF iskustvo.

Ja sam tipkao sa njom i sve dogovorio ali sam odustao u zadnji tren, pošto je ona definitivno pristajala na ama baš sve za 150€, zaključio sam ma bježi, koliko ih je jebalo nju prije mene i svršavalo svugdje,pa nismo mi ljubavnici i kurva na sve pristaje i to putem poruka. Srećom nisam otišao

Ti si joj makro ili kaj?? Da to je istina pošto sam bio kod nje i još nekoliko frendova i svi su jebali bez i punili,zato ne seri ti koji braniš droljetinu i čemu ideš lagati kad svi koji su bili kod nje znaju da se jebe bez kondoma i da je možeš puniti i da guta spermu. Pa svi klijenti su joj tu na stranici i svi su jebali bez kondoma 🤔
Jesi ili nisi bio kod nje??!!?? Daj se odluči, ako jesi koju su boleščinu pokupio????

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh