Pozdrav forumasi.. evo jedno kratko iskustvo od sinoc..
Nedjelja 21h sjedam u auto i krecem švrljat po Zagrebackim naseljima u nadi da cu negdje naci zensku za praznjenje jaja.
I tako se vec primicalo 22h a ja bez srece.
Kako me cesta vodila prema Istoku grada, zavrsio sam u Petrusevcu.
Stanem na okretištu zapalit pljugu razmisljajuci koji broj na plavom okrenuti i u tom trenutku meni s leđa dolazi gospođa u tridesetim tamnije puti (čitaj romkinja).
Na moje pitanje kuda tako kasno.. Veli idem do grada.
U faci ok...cice 4 guza ko bombon u tajicama.
Prvo kaj ju putima bez puno muke je...
Oš da te ja odbacim.. Kaze ona moze ak ti nije bed.
I tako pun nade sjedamo u moj auto i krecem put Kvatrica.
Na pola puta bez imalo srama upitam ju jeli zainteresirana za malo druzenja uz malu naknadicu.. A ona ko iz topaaa oralno za 50kn dobis sa gumicom i svrsavanje u cice.
A ja ko iz topa gas niza i u prvi parking uletavam.
Dok mi je pusila pitam ju za dalje i veli sada ne jer sam u mengi.
A za inace se mozemo dogovoriti.
Kaze... Vidis da sam sva cista i uredna tako da nemas problema.. Uvjek sam takva.
Po zavrsetku sam ju ostavio na Kvatricu i na moje pitanje o iducem susretu rekla je kad oces dodi do okretista i trubi (dalje ne otkrivam)
Sve u svemu komplet joj je 100 kn.
Do iduceg iskustva..
Lp.
Nedjelja 21h sjedam u auto i krecem švrljat po Zagrebackim naseljima u nadi da cu negdje naci zensku za praznjenje jaja.
I tako se vec primicalo 22h a ja bez srece.
Kako me cesta vodila prema Istoku grada, zavrsio sam u Petrusevcu.
Stanem na okretištu zapalit pljugu razmisljajuci koji broj na plavom okrenuti i u tom trenutku meni s leđa dolazi gospođa u tridesetim tamnije puti (čitaj romkinja).
Na moje pitanje kuda tako kasno.. Veli idem do grada.
U faci ok...cice 4 guza ko bombon u tajicama.
Prvo kaj ju putima bez puno muke je...
Oš da te ja odbacim.. Kaze ona moze ak ti nije bed.
I tako pun nade sjedamo u moj auto i krecem put Kvatrica.
Na pola puta bez imalo srama upitam ju jeli zainteresirana za malo druzenja uz malu naknadicu.. A ona ko iz topaaa oralno za 50kn dobis sa gumicom i svrsavanje u cice.
A ja ko iz topa gas niza i u prvi parking uletavam.
Dok mi je pusila pitam ju za dalje i veli sada ne jer sam u mengi.
A za inace se mozemo dogovoriti.
Kaze... Vidis da sam sva cista i uredna tako da nemas problema.. Uvjek sam takva.
Po zavrsetku sam ju ostavio na Kvatricu i na moje pitanje o iducem susretu rekla je kad oces dodi do okretista i trubi (dalje ne otkrivam)
Sve u svemu komplet joj je 100 kn.
Do iduceg iskustva..
Lp.