RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Jel se zna nešto o ovoj..
Ne nađem je u tražilici

Ta cura izgleda da ne postoji. Dok se oglas vrtio po Istri više puta sam je probao kontaktirati ali uzaludno. Ako ti se javi i dogovoriš termin dočekat će te druga cura, meni su bili uvalili onu Tianu, naravno odbio. Inače slike su uvijek iste ali ime mijenja stalno, prije je znala biti Bruninha a sad u zadnje vrijem bila je Natasha

Bio sam kod Laure. Čehinja, ali govori hrvatski, dovoljno za komunikaciju. Engleski joj ipak puno bolje ide. Njene su fotke u oglasima, ali vidi se da su neke fotke lica dosta fotošopirane, ali ima i onih nefotošopiranih. Vidi se na fotkama i da je punija, pa oni koji ne vole punašne, neka zaobiđu.

Dogovor brz i lak preko WA. Apartman čist i moderan u centru grada. Dočekala me u gaćicama i prozirnoj, raskopčanoj bluzi. Ona čista i mirišljava. Htjela je da se tuširam, iako sam došao svježe istuširan. Čista kupaona, čist ručnik i -akcija.

Oral tako-tako, i nije nešto, malo ga licka i to je to. Ne ljubi se u usta, što mi je ok, jer se ni ja ne ljubim baš sa svakom. Mora mi bit zgodna i napeta da bih se ljubio, a Laura to baš i nije. Akcija je već bila bolja. Vidi se da baš uživa u seksu i (mislim) da ne glumi. Namjestila se na kaubojku kako joj paše da može svršit. I bogme je brzo svršila. Organi su nam očito kompatibilni, jer me je dosta brzo matirala u doggyju. Poslije smo još malo ležali na krevetu, mazili se i razgovarali. Cura je baš simpa, opuštena, pristupačna, vesela. Nisam imao osjećaj da me se želi čim prije riješiti i da sam samo broj, a to mi je veliki plus.

Tarifa 100/ 30min.
Ima i mogućnost orala i svršavanje u usta za 80/ 15min.

U Rijeci je još tjedan dana, pa ide za Karlovac.

Evo 3 oglasa, nek se nađu za forumsku tražilicu.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh