RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Jučer odradio duo sa Juliana i Alice i bilo je super i cure još međusobno se ljube i ližu pravi gfe trude se maximalno definitivno za ponovit
Obadvije jako lijepe cure higijena odlična
Kažu još koji dan u Rijeci pa idu dalje

Jučer odradio duo sa Juliana i Alice i bilo je super i cure još međusobno se ljube i ližu pravi gfe trude se maximalno definitivno za ponovit
Obadvije jako lijepe cure higijena odlična
Kažu još koji dan u Rijeci pa idu dalje
Zadnji put kad su bile u Varazdinu ovoj Alice smrdilo iz picke ko da se 10 dana nije tusirala, al dobro Juliana je zato 10/10. Mozda je bila jako jako busy taj dan :)

Novi sam u Rijeci, neznam o kome i čemu se radi
Ne obaziri se. @Marin234 je obični isfrustrirani kreten koji ovdje liječi svoje komplekse i još nije dvije pametne napisao na forumu. Da mi je vidjet te misice koje on jebe.

Žena je skroz ok. Blizu 50, malo punija, ali jako ugodna. Kakvu god akciju i pozu hoćeš, ona ispunjava. Higijena 10/10. Napisao sam recenziju o njoj u ovoj temi 30.3. pa odvrti malo unatrag.

Evo njen oglas. Trenutno je u Zagrebu, ali često bude u Rijeci. Slike u oglasu mislim da su njene, a i ako nisu, jako je slična. U oglasniku ima broj telefona, ali kad je u Ri ja je dobijem na 095 786 9158

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh