RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Zanima me jako taj salon za masazu Illaria , da li je bio netko ili ako netko zna da li se stvarno nudi vise od masaze ?
samo je jedna maserka ili vise (mozda su tipa dvije pa imate info da je neka "bolja 🤫😉" od ove druge)
Hvala puno

Zanima me jako taj salon za masazu Illaria , da li je bio netko ili ako netko zna da li se stvarno nudi vise od masaze ?
samo je jedna maserka ili vise (mozda su tipa dvije pa imate info da je neka "bolja 🤫😉" od ove druge)
Hvala puno
Nitko sa foruma još nije bio u tom salonu. Ti ćeš biti prvi, pa nam javi kako je.
Ja sam slučajno načuo u jednom razgovoru da unutra rade dvije predobre pičke, crna i brineta. Osim masaźe nude i sex. Sve uključeno, koji god fetiš poželiš. Brineta da je bolja. Može i trojka, ali to ti onda malo skuplje dođe.

Nitko sa foruma još nije bio u tom salonu. Ti ćeš biti prvi, pa nam javi kako je.
Ja sam slučajno načuo u jednom razgovoru da unutra rade dvije predobre pičke, crna i brineta. Osim masaźe nude i sex. Sve uključeno, koji god fetiš poželiš. Brineta da je bolja. Može i trojka, ali to ti onda malo skuplje dođe.
Al kazu ne previse skuplje, trojka ide vec za 75 eur/h + pdv ako ti treba R1

Jako ste zabavni , sva trojica , evo isparali smo se od smijeha 👌👌
Pa tko je prvi počeo sa zajebancijom, tudume jedan?
O Illariji su ovdje već romani napisani. Ja sam napisao detaljnu recenziju i usporedbu sa Senkom s Vežice. Moram napisat s Vežice, jer će se opet nać lumen sa pitanjem: "je li to ona sa Zameta?". I svako toliko se nađe tudum sa pitanjem o Illariji, jer je teško upotrijebit forumsku tražilicu. A ti još i u krivom podforumu, jer postoji podforum "Masaže i striptiz". Nekad se zapitam ima li uopće smisla pisat recenzije. Nema, čisto gubljenje vremena, jer i nakon najdetaljnije recenzije, pojavi se pitanje: "je li bio tko?".

Evo ti pa čitaj:

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh