bbb1986
Well-known member
Ma samo ju zaobiđi u širokom luku.A ne znam ju..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma samo ju zaobiđi u širokom luku.A ne znam ju..
Ja ne znam da li ima što domaće jer nisam iz Rijeke.Hvala..Nešto bi domace u Ri..jel ima šta za preporuku
Jebi i ne vadiDali je netko bio?![]()
Rijeka cura 28 godina diskretna!
Procitaj oglas do kraja.U Rijeci sam još jako kratko! Nisam sama u stanu ali to nije problem, ima soba kod ulaza u…oglasnik.hr
Cura je predobra! Odmah kupi abon, da ne gubiš vrijeme kad kreneš kod nje.Izgleda i zvuci,predobro.
Pratim
Je, nije loša mala. Komplicira sa bonovima i da ih fotkaš i pošalješ joj, al poslije toga sve ide glatko.Cura je predobra! Odmah kupi abon, da ne gubiš vrijeme kad kreneš kod nje.
Iz aviona se vidi da je oglas prevara!![]()
Curka Rijeka, Krk, Crikvenica. (zvati na poziv)
Cura za uzivo i online. Imam 22 godine i spremna sam na druzenje. Molim da mi se javljaju samo ozbiljni muskarci! ZVATI…oglasnik.hr
Dal zna netko više o ovome?
Od sutra je u Rijeci pa do nedjelje
znam da, si bio kad? i kako je?Od sutra je u Rijeci pa do nedjelje
Ništa ne filozofiraj. Žena je očito usamljena, pritom je slovenka. Ako si imalo pravi hrvat tompsonovac, moras joj otici praviti drustvo da se vise ne osjeca usamljeno...znam da, si bio kad? i kako je?
Nisam bio tek sam prije par dana vidio da dolazi u RI i po nekim komentarima govore da je odličnaznam da, si bio kad? i kako je?
Bio ja lani, zenska je bomba
Do utorka je tu, ali zauzeta stalnoOd sutra je u Rijeci pa do nedjelje
Da, lakše dobit na lotu, nego nju. Žena radi pun gas.Do utorka je tu, ali zauzeta stalno
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|