RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Bio jučer jer ima dosta pozitivnih recenzija za nju, nema veze niti sa slikama sa oglasa niti sa slikom koju pošalje. Ne znam jel to prije bila baš ta sa slike, vjerojatno je kad ima jednu sliku gdje se vidi da je u Ri ali sad to sigurno nije ona.
Bio sam ja kod te sa slike kad je zadnji put bila. Jedino je BJ bio dobar, ovo drugo katastrofa, bježala mi po krevetu, popizdio sam.

Bio jučer jer ima dosta pozitivnih recenzija za nju, nema veze niti sa slikama sa oglasa niti sa slikom koju pošalje. Ne znam jel to prije bila baš ta sa slike, vjerojatno je kad ima jednu sliku gdje se vidi da je u Ri ali sad to sigurno nije ona.
I ja sam išao zbog dobrih recenzija.
Nznm , meni je bila dobra za tu lovu.

I ja sam išao zbog dobrih recenzija.
Nznm , meni je bila dobra za tu lovu.

To nije bila cura sa slika, moguće da je sad neka druga jer vidim da ima više profila koji daju istu adresu. Red flag koji nisam trebao zanemariti. Meni osobno ne vrijedi ni da je besplatna pa sam se samo okrenuo. Užasno me nervira kad mi ženska otvori vrata kao da se tek probudila, to može proći samo kod top modela ali takve u Rijeku ne dolaze. Za te pare ima da me dočeka svježe istuširana, izazovno obučena, poželjno i neki sexy kompletić i štikle, našminkana i mirišljava. Doček u šlapama i nekom bezveznom kućnom ogrtaču bez trunke svježine i mirisa zaslužuje okret na peti. Usluga bude kako bude, ne klikneš sa svima, neke te jednostavno odrade kao na traci ali ok, to kužim.

Evo samo za primjer ove neke milfare što se oglašavaju na oglasniku, dvije Ruskinje ili Ukrajinke što su nedavno bile, bile su već i prije pa čak i ova čehinja Vanita što je sad tu. Nisu to neki komadi u cvijetu mladosti, vide se godine i na tijelu ali čim otvore vrata zapuhne me miris parfema, one sexy obučene, nakon svakog klijenta poprave šminku, meni su zbog tog cjelokupnog dojma one space shuttle naspram ovih nekih prevara sa EGE-a ili onih koje se baš nimalo ne potrude.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh