Bila je dora ali nazalost vise je nema a osim nje mislim da nitko nemaRadi posla sam trenutno na Cresu, imate li decki saznanja o nekoj curu, zeni da je dostupna na otoku Cresu ili Losinju? Bio bi vam zahvalan za bilo koj info
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila je dora ali nazalost vise je nema a osim nje mislim da nitko nemaRadi posla sam trenutno na Cresu, imate li decki saznanja o nekoj curu, zeni da je dostupna na otoku Cresu ili Losinju? Bio bi vam zahvalan za bilo koj info
Htjeo sam ici kod vatrene dame ali se nije javila kad zovem samo me izbaci pa sam isao kod oveMislim da je tu samo kratko pa necu nazalost stici, meni izgleda odlicno i za 60€ da me oralno vide nego odlicno. U istom stanu je i Nikolina, nazalost prekratko za odvojiti dan za posjetu
Ta vatrena dama mi se cini nova, dodje na par dana po naglasku kao da je iz Zg...treba uloviti priliku i probati, ima odlicno tijelo bas kako ja volimHtjeo sam ici kod vatrene dame ali se nije javila kad zovem samo me izbaci pa sam isao kod ove
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|