RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Za ljubitelje 40+ godina, 80+ kg i velikih prirodnih sisa, danas se situacija u Ri jako popravila.
Vratila se Vatrena dama.

Vratile se Nikolina i njena medena cimerica

Još fali Nježna dama i poker kraljica je potpun. 😁

Vatrenu svakako preporučujem, imate moju recenziju 3 stranice prije. Ostaje u Rijeci 3 dana, barem mi je tako prošli put rekla.

Nikolina je isto ok, a cimericu još moram probat.

Za ljubitelje 40+ godina, 80+ kg i velikih prirodnih sisa, danas se situacija u Ri jako popravila.
Vratila se Vatrena dama.

Vatrenu svakako preporučujem, imate moju recenziju 3 stranice prije. Ostaje u Rijeci 3 dana, barem mi je tako prošli put rekla.

Ne fali, i ona je u Rijeci.

Vratila se Vatrena dama.

Dal vatrena dama daje i anal

Kako idu cijene kod tih dama i u kojem su dijelu grada za sada bio samo kod njezne i mazne u centru iznad zagrada 80 za pol ure
Računaj cca 70-80 pola sata, 120-140 sat. Pišem ugrubo, jer kod nekih nisam bio već dugo pa se možda nešto promijenilo.
Nježna maza i Nikolina su bile u Ive Marinkovića (ne u istoj zgradi). Ne znam gdje su sad. Vatrena je na Krimeji, ali danas odlazi, ili je već otišla.

Mene je vatrena dama odjebala samo jer sam pitao sto se nudi i po kojoj cijeni i da zvucim ne zainteresirano.
Netko je već pisao o tome na forumu da ga je odjebala jer je pitao za cijenu. Zato kada sam je prvi put zvao oprezno pristupio i trudio se zvučat ozbiljno i zainteresirano. 🤣 Odmah mi je sama rekla cijenu i sve se dogovorili u par rečenica. Kada je drugi put dolazila u Rijeku sama mi se javila, poslala poruku da je tu i ako ću doći. Žena je u stvari jako pristupačna i otvorena, samo treba kod nje proći taj prvi filter.

Da, zaboravio sam napomenut: mene je Nikolina u Puli "oderala" 120€ za pola sata, a čitam u osječkoj grupi da u Osijeku naplaćuje 60 za pola sata.
Jbga, ljeto, turistička sezona... Nisam imao previše vremena i izbora, pa daj šta daš, ali definitivno ne vrijedi te novce.

Od ove 4 kraljice upoznao sam dvije, jos pogoditi vrijeme kad su druge dvije u gradu... Njezna maza je cesto u Ri i odlicna je, Nikolina rjetko ali isto odlicna, moje misljenje s kojim se ne morate sloziti. Isto tako Senka vrhunski rucni rad odradi i volim i kod nje otic, Vlasta u Kostreni prolazna ocijena, volim starije i jace pa mi pasu takve zene...kod Vlaste nema sexa, moram probati kad joj dodje frendica pa sa dvije, Senka odlican rucni rad, navodno moze i sex ali nisam nikad pitao, netko je pisao da daje ali posto je nadodao "ali samo odabranim" onda taj dio ne vjerujem

Upravo izasao od medene slike jesu njene docekala me je u obleki kao na prvoj slici to joj je vjerojatno radna obleka🤣 pusenje je solidno dok mi je pusila diro sam je po ribici ali se izmice i vice polako.sex ona legne na leda ti na nju i to je sve od poza sto dopusti i zeli.krevet uzasno skripi i star kao da je iz austrougarske.cjena 60e pare das odmah prije sexa.sve u svemu ja necu ponoviti.

Upravo izasao od medene slike jesu njene docekala me je u obleki kao na prvoj slici to joj je vjerojatno radna obleka🤣 pusenje je solidno dok mi je pusila diro sam je po ribici ali se izmice i vice polako.sex ona legne na leda ti na nju i to je sve od poza sto dopusti i zeli.krevet uzasno skripi i star kao da je iz austrougarske.cjena 60e pare das odmah prije sexa.sve u svemu ja necu ponoviti.
Mislim da je tu samo kratko pa necu nazalost stici, meni izgleda odlicno i za 60€ da me oralno vide nego odlicno. U istom stanu je i Nikolina, nazalost prekratko za odvojiti dan za posjetu

Radi posla sam trenutno na Cresu, imate li decki saznanja o nekoj curu, zeni da je dostupna na otoku Cresu ili Losinju? Bio bi vam zahvalan za bilo koj info

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh