Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za ljubitelje 40+ godina, 80+ kg i velikih prirodnih sisa, danas se situacija u Ri jako popravila.
Vratila se Vatrena dama.
Vratile se Nikolina i njena medena cimerica
![]()
Pula, Nikolina brineta 40g
173/82/5 Vatrena brineta. Pruža opuštajuću relax masažu i druženje galantnoj gospodi u svom prostoru uz diskreciju.…www.oglasnik.hr
![]()
Medena Brineta 44g
Medena Brineta 44g , 170/75/4 duge kose, dugih nogu, plavih očiju Traži galantnog gospodina za druženje u svom…www.oglasnik.hr
Još fali Nježna dama i poker kraljica je potpun.
Vatrenu svakako preporučujem, imate moju recenziju 3 stranice prije. Ostaje u Rijeci 3 dana, barem mi je tako prošli put rekla.
Nikolina je isto ok, a cimericu još moram probat.
ljubavni-oglasnik.net
Nije za nikog novog. Cura je imala jebenih problema s par debila koji su, pratili ju, napadali likove s kojima se viđa, razne prijetnje, pokušaj okaljivanja prema javnosti. Tj pokušaj pimpova da ju unovače. Njene rijeci…Ima netko informaciju za Reu dal se vratila u biznis?
Kad sam pisao post nije bilo oglasa. Kasnije navečer sam vidio da je objavila oglas. Eto sad imamo poker.
Dal vatrena dama daje i analZa ljubitelje 40+ godina, 80+ kg i velikih prirodnih sisa, danas se situacija u Ri jako popravila.
Vratila se Vatrena dama.
Vratile se Nikolina i njena medena cimerica
![]()
Pula, Nikolina brineta 40g
173/82/5 Vatrena brineta. Pruža opuštajuću relax masažu i druženje galantnoj gospodi u svom prostoru uz diskreciju.…www.oglasnik.hr
![]()
Medena Brineta 44g
Medena Brineta 44g , 170/75/4 duge kose, dugih nogu, plavih očiju Traži galantnog gospodina za druženje u svom…www.oglasnik.hr
Još fali Nježna dama i poker kraljica je potpun.
Vatrenu svakako preporučujem, imate moju recenziju 3 stranice prije. Ostaje u Rijeci 3 dana, barem mi je tako prošli put rekla.
Nikolina je isto ok, a cimericu još moram probat.
Računaj cca 70-80 pola sata, 120-140 sat. Pišem ugrubo, jer kod nekih nisam bio već dugo pa se možda nešto promijenilo.Kako idu cijene kod tih dama i u kojem su dijelu grada za sada bio samo kod njezne i mazne u centru iznad zagrada 80 za pol ure
Netko je već pisao o tome na forumu da ga je odjebala jer je pitao za cijenu. Zato kada sam je prvi put zvao oprezno pristupio i trudio se zvučat ozbiljno i zainteresirano.Mene je vatrena dama odjebala samo jer sam pitao sto se nudi i po kojoj cijeni i da zvucim ne zainteresirano.
Mislim da je tu samo kratko pa necu nazalost stici, meni izgleda odlicno i za 60€ da me oralno vide nego odlicno. U istom stanu je i Nikolina, nazalost prekratko za odvojiti dan za posjetuUpravo izasao od medene slike jesu njene docekala me je u obleki kao na prvoj slici to joj je vjerojatno radna obleka![]()
Medena Brineta 44g
pusenje je solidno dok mi je pusila diro sam je po ribici ali se izmice i vice polako.sex ona legne na leda ti na nju i to je sve od poza sto dopusti i zeli.krevet uzasno skripi i star kao da je iz austrougarske.cjena 60e pare das odmah prije sexa.sve u svemu ja necu ponoviti.
Bila je dora ali nazalost vise je nema a osim nje mislim da nitko nemaRadi posla sam trenutno na Cresu, imate li decki saznanja o nekoj curu, zeni da je dostupna na otoku Cresu ili Losinju? Bio bi vam zahvalan za bilo koj info
Htjeo sam ici kod vatrene dame ali se nije javila kad zovem samo me izbaci pa sam isao kod oveMislim da je tu samo kratko pa necu nazalost stici, meni izgleda odlicno i za 60€ da me oralno vide nego odlicno. U istom stanu je i Nikolina, nazalost prekratko za odvojiti dan za posjetu
Ta vatrena dama mi se cini nova, dodje na par dana po naglasku kao da je iz Zg...treba uloviti priliku i probati, ima odlicno tijelo bas kako ja volimHtjeo sam ici kod vatrene dame ali se nije javila kad zovem samo me izbaci pa sam isao kod ove
ljubavni-oglasnik.net
Klikneš na sliku i onda desni klik od miša i onda klikneš na pretraži pomoću google objektiva.Pozdrav , koju aplikaciju koristis za pretragu slika.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|