RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Pozdrav,bio sam na nudistickim plazama na krku...kakva je situacija sto se tice zena,seksa? Moze li se naci neka za jebacinu i to? Ja kad sam bio,nije bilo nikakve akcije...

Postavio si pitanje i dao odgovor u jednoj rečenici. Što želiš da ti kažemo novoga što već nisi shvatio i sam ?
Ispričavam se. Napisao si tri rečenice, nije bila jedna. Ajmo ovako, šanse da nešto pojebeš na FKK plaži, a da je zgodno na i poželjno je otprilike kao da pitaš kolike šanse ima na lokalnim izborima u Imotskom naš eminentni pjevač Mile Kekin.

Jel bio tko kod ove plave Emily sa Ege,salje ko video dobre plavuse al nasao tu da te ne doceka ta,nego neka dlakava..mozda je bio tko da moze potvrdit kakva zapravo doceka😏

Cura je ista kao na slikama i izgled je za mene 10/10. Puši s kondomom iako piše da puši bez, ali meni to nije bitno previše tako da se nisam bunio. U akciji je dobra, surađuje i uživa ili bar dobro glumi (vjv ovo drugo 😅). Jedini minus je šta nije baš druželjubiva. Čim je završila akcija uhvatila je mobitel i nije me doživljavala previše iako vrijeme nije isteklo. Samo je kratko odgovarala na moja pitanja ko da je ispitujem. Sve u svemu ko oće dobru jebačinu s dobrom pičkom preporučam, ali ponovit neću zato jer sam dobio dojam da jedva čeka da odem nakon akcije.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh