RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Bogami si ih izblatio, a prvi put pišeš na forumu i odmah si dvije posjetio. Sumnjivo.Razumijem sto hoces reci, ne pisem prvi put. Ne mogu se logirat na stari profil pa sam napravio novi. S obzirom na ono sto nude nisam ih ni previse izblatio. Al to je moje iskustvo, mozda nekom posluzi da se ne zajebe. Tko zeli ic sretno mu bilo, svako odluke donosi za sebe.

Moguce, ali stil pisanja je naš, vidi se kad pimpovi pišu ili cure, skuzis da su stranci i da se koriste translateom. Jednom sam i ja bio zavrsio kod rumunjke, nije bilo dobro, al to je bilo u početcima dok još nisam kužio da treba ici kod provjerenih.

Ima i naših koji dovode brazilke pa im se očito baš ne sviđa da je počela dolaziti konkurencija sa istoka. Ovo što je napisao da slike nemaju veze sa realnošću ne stoji jer sam već napisao da sam ih vidio u gradu i ne izgledaju ništa lošije uživo, dapače čak i bolje izgledaju uživo nego na slikama. E sad kakva je usluga ne znam jer 250 za sat vremena je jednostavno nerealna i previsoka cijena. Ja sam sebe limitirao na 100/150.

Ima i naših koji dovode brazilke pa im se očito baš ne sviđa da je počela dolaziti konkurencija sa istoka. Ovo što je napisao da slike nemaju veze sa realnošću ne stoji jer sam već napisao da sam ih vidio u gradu i ne izgledaju ništa lošije uživo, dapače čak i bolje izgledaju uživo nego na slikama. E sad kakva je usluga ne znam jer 250 za sat vremena je jednostavno nerealna i previsoka cijena. Ja sam sebe limitirao na 100/150.
Stari moj ako ove uzivo izgledaju kao na slici ili bolje ja ti kupim što god hoćeš.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh