RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Bio kod ove plavuše jučer i iskreno mislim da je prejeftina za ono šta nudi i kako izgleda.
Čak ima opcija 80/15min.

Jako lijepa plavuša(cca 30god), silikoni , dupe prirodno..utegnuta, čista i mirišljava. Tuš prije i poslije.
Throata bez beda , liže jaja , sex dobar.
9/10 zbog lošeg apartmana koji je u starom gradu između 3 kafića pa si na vjetrometini 😁

Bio kod ove plavuše jučer i iskreno mislim da je prejeftina za ono šta nudi i kako izgleda.
Čak ima opcija 80/15min.

Jako lijepa plavuša(cca 30god), silikoni , dupe prirodno..utegnuta, čista i mirišljava. Tuš prije i poslije.
Throata bez beda , liže jaja , sex dobar.
9/10 zbog lošeg apartmana koji je u starom gradu između 3 kafića pa si na vjetrometini 😁
Jel zna eng.

Uzeo sam ove dve zajedno. 1 sat 300 eura. Dani izgleda dobro, Natasha je OK. U seksu su prosječne ko bilo koje druge cure koje se ne bave ovim poslom. Natasha je nešto bolja. Obe su dosta uske. Puše prosječno, Dani bez, Natasha samo sa. Traže zamjenu kondoma kod zamjene cure, a u cijenu kažu uključena samo 3 kondoma. Istuširale su se obje prije seksa. Meni su dale mokar ručnik. Naletio sam na tipa koji je bio prije mene, a dok sam se oblačio već su pustile drugog u stan, odvele ga u drugu sobu. Drugi put ne bi došao ni da one meni daju 300 eura.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh