pristojan 5
New member
Znaš li da li je stvarno ona u Ri? Jer u zadnje vrijeme se često koriste slike / profili ovih provjerenih a na kraju budu neke druge. Hvala.Carla Martins..ne mozes falit,cura je za 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaš li da li je stvarno ona u Ri? Jer u zadnje vrijeme se često koriste slike / profili ovih provjerenih a na kraju budu neke druge. Hvala.Carla Martins..ne mozes falit,cura je za 10
Ona je,u gradu kod glavne Erste banke,bio jucerZnaš li da li je stvarno ona u Ri? Jer u zadnje vrijeme se često koriste slike / profili ovih provjerenih a na kraju budu neke druge. Hvala.
Ova je već bila u RI. Nisam bio ali koliko znam, sve ok. Nije bonašica.Jel bio tko? Iskustva?![]()
Rijeka🔥🔥Sexy Lana 🔥🔥
Senzualna Lana, nova u tvom gradu, poziva te na ugodno druženje u svoj ugodan prostor. Dođi da se družimo kiss, kiss,…www.oglasnik.hr
Jel bila u Ive Marinkovica?Ova je već bila u RI. Nisam bio ali koliko znam, sve ok. Nije bonašica.
Bio sam ja kada je bila u Ri., pred cca godinu dana, od onda stoji oglas a nje vec odavno nema, međutim nisi ništa propustio, osim izgleda koji je kao na slikama (Top!) ostalo baš ništa... Freakuša opsjednuta higijenom, pregledala mi sve od nožnih noktiju (doslovno) na dalje... I onda totalno ubrzani, isforsirani, loš sex i sve ostalo...Da li je netko bio ili ima info o ovoj curi? Hvala
Ova druga izgleda prejebeno, ak dode u zg mogo bi probatJel bio netko možda kod ovih, vidim da su nove u Rijeci?!
Ovo je po meni sve ista ženska:
I oglasi od ove druge su:
Čim imaju toliko oglasa mogle bi biti one. Ni jednoj ni drugoj ne piše cijena.
Prevarantica..zaobiđiJel neko uspio stupiti u kontakt s ovom “ slatka mala “ sto se oglasava tu na ljubavnim oglasniku pod rubrikaom“ druzenja “ ?
Pise da je u Rijeci.
Nesto domace, strankinja, bon prevara?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |