mr. handsome
New member
Zna li neko nešto o al.nnnn_ sa instagrama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radi u tattoo-u, prodaje električne cigare.Zna li neko nešto o al.nnnn_ sa instagrama?
Radi u tattoo-u, prodaje električne cigare.
Tko zna dali bi se s njom dalo štogod dogovoriti. Inače objavljuje podosta provokativne fotke. Na njim djeluje kao da se voli cepat.Zna li neko nešto o al.nnnn_ sa instagrama?
Kathy je fejkara. Trazi bon. Mislim da su sve po Opatiji fejkdanas kontaktirao tražio outcall kaze 400 reko ok onda stiže poruka kao 50 % unaprijed, zahvalio se.
Poslao poruku čekam odgovor pa ako nešto zna o ovoj bio bih zahvalan ili za preporučiti nešto drugo.
Po dobroj cifri vrlo moguće, do tad je fina i povučena kao i svaka.Tko zna dali bi se s njom dalo štogod dogovoriti. Inače objavljuje podosta provokativne fotke. Na njim djeluje kao da se voli cepat.
Što postoji neka mala na vratima jadrana?Bok svima, ima netko kontakt od male s vrata jadrana?
Ja sam ju tako doživio jer sam imao puno aktivnijih cura, nisam pitao zasto 1 pucanj valjda računa da nećes izdržati 1h ne vidim drugi razlog.Zanimljivo da ju opisuješ kao suzdržanu i neiskusnu, a čitao sam ovdje na forumu da je top. Kažu da je jedini razlog šta nema toliko govora o njom samo zato jer ne radi incall.
Jedan pucanj za sat vremena i za 250 eura je svakako čudno. Jesi ju pitao zašto samo jedan pucanj? to jest ima neki dobar razlog zašto inzistira?
Pa evo i ja bih se slozio da nije bas najbolja u akciji. Zgodna je, dobra promjena od latini, ali da bih ponovio, pa ne bas. Nije loša uopće, da me netko krivo ne shvati, ali kad budes sa nekim curama koje znaju posao, nije mi bas za usporedbu. Izdvojio bih pusenje, meni dosta dobro. Rozalia je ok, srednja ocjena, ali nije bas za pamcenje.Ja sam ju tako doživio jer sam imao puno aktivnijih cura, nisam pitao zasto 1 pucanj valjda računa da nećes izdržati 1h ne vidim drugi razlog.
Ponavljam meni se svidjela samo uživo je sitnija nego na slikama što meni odgovara nevolim brazilski tip nabijenih cura.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|