HornyForever
New member
Kakva je sa grlom? Oće mi se izrigat po autu ako joj uđem preduboko?Samo jučer je bila tu
Doći će sljedeći tjedan opet
300 kn pljuga i gutanje
Super
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva je sa grlom? Oće mi se izrigat po autu ako joj uđem preduboko?Samo jučer je bila tu
300 kn pljuga i gutanje
Super
Evo stigla gđica navalite da cujemo komentare..Samo jučer je bila tu
300 kn pljuga i gutanje
Super
NećeKakva je sa grlom? Oće mi se izrigat po autu ako joj uđem preduboko?
Nadam se da nisi platio rezervaciju...Traži bon od 500 kn kao rezervaciju a ostatak ide na ruke po susretu... Ne da smrdi nego je prevara po meni....pa eto da se neko ne upeca...
Napisao njoj ja poruku,ispituje ko da sam u školi...srebro ju u kurac lepi i blokiroPogledajte prilog 634
Netko probao? Slike mi se čini fake
ThxNapisao njoj ja poruku,ispituje ko da sam u školi...srebro ju u kurac lepi i blokiro
Ma ko da si u skoli..ja poslo cijena godine,ona odg 28 ili 30 i od kuda si,slikaj kurac,godine,i jos nes,nemam pojma,bloko ju..napiso joj oš se jebat ili nećeš i više ne odg...obriso i bloko da žena ne vidi
Pa nisam lud....Nadam se da nisi platio rezervaciju...
Savjet...Ma ko da si u skoli..ja poslo cijena godine,ona odg 28 ili 30 i od kuda si,slikaj kurac,godine,i jos nes,nemam pojma,bloko ju..napiso joj oš se jebat ili nećeš i više ne odg...obriso i bloko da žena ne vidi
Ne javlja se, prekine...Konačno našao oglas cure koja dolazi u prostor, nadam se da bi je mogao pozvati
Pozdrav, moze neki kontakt od te cure?Ima neznam dali je još aktivna u smokvi pod imenom bubamara za rijeku bome lijepa je i zgodna za 40+ o cijeni se dogovarajte sa njome kvalitetno ga puši a i prima o analu ako imate exstra plaćanje a i neće da svakime anal
Tako je i meni rekla, a ova iz burze prekine pozivJavila se 600pol 800 sat ali cekam da mi napise sto
Ova prva mi ne izgleda pre uvjerljivoTako je i meni rekla, a ova iz burze prekine poziv
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|