Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prevara traži bonove znači nemojte niti zvati jedino ako ne želite ostati bez 200 knPozdrav. Je li netko bio? Ima Whatsapp, ali nema sliku pa me zanima o čemu se radi.Pogledajte prilog 567
Mislim da ćeš prije pogoditi ako prošetaš po Opatiji nego online. Volio bi da sam u krivu.Ljudi, ja moram idući tjedan na dva dana u Opatiju! I što da se sad radi u pustoj Opatiji??? Mogao bih večer potrošiti s nekom curom koja bi došla u hotel! Traži se svijećom!
Pomoć molim.
Zahvalan svima koji mogu pomoći dobrom informacijom.
Ništa od toga, zenska je u OS. A i odmah traži bon od 200.Pozdrav. Je li netko bio? Ima Whatsapp, ali nema sliku pa me zanima o čemu se radi.Pogledajte prilog 567
ha, izgleda da nemam puno izbora. Možda pitati na recepciji. ili taksiste.Mislim da ćeš prije pogoditi ako prošetaš po Opatiji nego online. Volio bi da sam u krivu.
Bio sam kod ove cureCura oko 25+ malo jača cice 4
Masaža i pušenje bez zaštite 400 bez svršavanje u usta solidno pušenje cura se dosta trudi meni je to bilo ok ali svatko ima svoje karijere
Prostor na kantridi
Smrdi na prevaru...a opet ne..ima toga ako je npr za pomorce ili što sličnoZna li itko šta o ovome....??
Traži bon od 500 kn kao rezervaciju a ostatak ide na ruke po susretu... Ne da smrdi nego je prevara po meni....pa eto da se neko ne upeca...Smrdi na prevaru...a opet ne..ima toga ako je npr za pomorce ili što slično
Agencija dobro da još i ne ponude popust ako si član sindikataZna li itko šta o ovome....??
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|