RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Bio sam ja dok je bila u Osijeku.

Ne izgleda bas toliko dobro kao na slikama. U mojoj Telegram grupi ima video bez filtera kako izgleda.

Ja sam bio prezadovoljan uslugom ali neki clanovi moje grupe su prosli losije, ne znam do cega je.

Bio sam ja dok je bila u Osijeku.

Ne izgleda bas toliko dobro kao na slikama. U mojoj Telegram grupi ima video bez filtera kako izgleda.

Ja sam bio prezadovoljan uslugom ali neki clanovi moje grupe su prosli losije, ne znam do cega je.

Znači to je ona sa slike? Reci mi samo jel ima prirodne sise kao što piše ili su tvrdi silikoni?

I daj please link na TG grupu, thanks!

Pozdrav ljudi , ovako , da li mozda netko zna neki site na kojem si siguran da je ono sto pise i sto je na slici da ces dobiti , treba mi nesto provjereno da se moze dogovoriti cjelonocno druzenje , recimo za momacku , dvije cure , bilo bi idealne da pricaju nas jezik(srpski,slovenski,hrvatski)
Ako moze (moze i u privatnoj poruci) kontakt cura ili ime site , EGE mi po tom pitanju nije dobar nikako
Hvala ❤️

Ljudi imam pitanje!dal netko od vas ovdje zna dal ona mala Antea Ajbek ide za pare?ja sam joj ponudio pa nece!mozda cifra nije dovoljna!nes sam se za nju zakacio i ne pustam hahahaha

Ajmo starfakeri, ko isproba ovu nek se javi... Na slikama mi je predobra da bi bila istina
Bio sam ja kad je bila u Poreču. Nije sa slike ali je jakooo blizu. Ili si je u međuvremenu napravila sise :)
Uglavnom izgled top, sise iako napravljene, jedne od boljih. Lak dogovor, voli ga u pak vise nego na zlicu pojest. Bio pola sata i nakon tusiranja kita opet pokazuje znakove zivota, ona lezi na krevetu i nogom mi krene skidati bokserice... buduci da nisam imao vise snage, samo sam se zahvalio i najavio repete drugi dan, ali ipak nisam vise bio. Ponovim svakako kad opet bude u blizini.
9/10.. da zna engleski bilo bi 10/10

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh