Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probao i ne javlja se .Za Tanju ne znam.
Ali meni je ova Nensi pusila u stanu,zasto bih lagao.
Znaci slobodno joj se javi na wapp i dogovori si termin.
Je to ista riba sa profilne fotke na Whatsappu?Meni je pusila u stanu,navodno od njene bake,stanuje kod nje.
Pusila mi je za 40eur.
Dobra riba.
Da se dirati svugdje uz oral.
Stan je u Icicima iznad konzum trgovine.
Nema whatsup samo viber095 757 2550
Ima i Whatsapp i Viber ali rijetko odgovara jer radi preko dana kao konobarica negdje.
Mozes je i pozvati na broj al popodne vjerovatno.
Jesi vidio kad razvaljeniju picku od njene? ja sam bio u soku haha...otisla je koda u njemacku ako sam je dobro shvatio ona je povremeno samo ovdje. Imam ja nju na fbČak nema ni ciganki aktivnih trenutno u Ri..bila je ona sa Potoka debeljuca ali se ne oglašava više
Baš od toliko "izbora"...Šta je netko spao da jebe ciganke i srbijanke???
Kao u Ri ima izbor?Baš od toliko "izbora"...
A slažem se baš je k ponudaKao u Ri ima izbor?
Kojoj eni? Malo više podataka?Je tko zna sta o onoj Eni iz Rijeke?
Zena cca 40g radi ko konobarica u gradu. Umjetne sise i usta!Kojoj eni? Malo više podataka?
Ok... Odakle info da bi bila zainteresirana za ovakav vid zabave? Gdje radi točno?Zena cca 40g radi ko konobarica u gradu. Umjetne sise i usta!
Zato sto se prica da to radi za pare i da to vijesto skriva, tj ima odredenu klijentelu!Ok... Odakle info da bi bila zainteresirana za ovakav vid zabave? Gdje radi točno?
Daj brate reci gdje radi? Ime? Nešto pa da vidimo ako je netko zna...Zato sto se prica da to radi za pare i da to vijesto skriva, tj ima odredenu klijentelu!
Ne znam da li mislimo na istu... Jedna koja je radila u boi znam da je išla ovako... Ali mislim da više ne radi... Samo nema 40 godina i ne zove se eni...Radila je u Boi, a ime ti lijepo pise samo treba citati!
Ova ne izgleda da ima 40! Koja je išla iz Boe?Ne znam da li mislimo na istu... Jedna koja je radila u boi znam da je išla ovako... Ali mislim da više ne radi... Samo nema 40 godina i ne zove se eni...
Obzirom da znam da više ne ide.. I cura je u vezi neću stavljati javno ime... Nije baš ok...Ova ne izgleda da ima 40! Koja je išla iz Boe?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|