Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bon=PrevaraBio netko mozda?
Da da, valjda sve na oglasniku prevare. Nista normalno u Ri za oticBon=Prevara
Dajem bubreg za info i broj kakve studentice kojoj bi pomogao plaćati stan ..ono,jednom tjedno po sindikalnoj cijeni i ona ima pristojan džeparac a tata plati stan..Da da, valjda sve na oglasniku prevare. Nista normalno u Ri za otic
Znači,kurčinaBon=Prevara
To je najbolji dogovorDajem bubreg za info i broj kakve studentice kojoj bi pomogao plaćati stan ..ono,jednom tjedno po sindikalnoj cijeni i ona ima pristojan džeparac a tata plati stan..
A i imam još takvih pristojnih prijatelja..
Pratim!!Dajem bubreg za info i broj kakve studentice kojoj bi pomogao plaćati stan ..ono,jednom tjedno po sindikalnoj cijeni i ona ima pristojan džeparac a tata plati stan..
A i imam još takvih pristojnih prijatelja..
Bio prije 2 godBio netko na Losinju kod ove?
neko probao?Jesi ju probao kontaktirati?
Ta 200 buketa možeš brazilku. U apartmanu. Profesionalka i bavi se ovim. I nema problema!Ima li zainteresiranih za sex sa jednom 27g crna kosa,ne bavi se ovime ,ali je u velikim problemima a ja joj dao ideju pa bi probala,problem se što nema prostor ali je voljna u autu na području autokampa na preluci odraditi... pita 200€ ,kondom obavezan
Zbog puno ružnih poruka cura je odustala...Ima li zainteresiranih za sex sa jednom 27g crna kosa,ne bavi se ovime ,ali je u velikim problemima a ja joj dao ideju pa bi probala,problem se što nema prostor ali je voljna u autu na području autokampa na preluci odraditi... pita 200€ ,kondom obavezan
PpZbog puno ružnih poruka cura je odustala...
Moze br.inboxMoze broj u inbox
Moze br.inbox.HvalaInbox saljem kome treba jer ju je trazilo previse ljudi
Moze i meni broj. HvalaMoze br.inbox.Hvala
Tel: 064/677-677
|
|
|
|