Ne zovi ako dobijes broj FAKE JE ,od covjeka koji nema veze s nukakvom LUCIANOMI mene zanima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zovi ako dobijes broj FAKE JE ,od covjeka koji nema veze s nukakvom LUCIANOMI mene zanima
Fals broj netko ga smjesta nekome ,NE ZOVITE VISE NEMA NIKAKVE LUCIANEI mene zanima
NE POSTOJI ,BROJ JE FAKEJeli se netko našao s dotičnom?
Moze i meni... hvalaMoze kontakt od nje?
Moze i meni, hvalaJel ima itko broj od vlaste?
Moze i meni broj od Vlaste i malo vise info. Nisam uspio nista pronaci tu..bio netko?Moze i meni, hvala
Koja vlasta kakva vlasta tko je vlastaMoze i meni broj od Vlaste i malo vise info. Nisam uspio nista pronaci tu..bio netko?
Navodno iz Kostrene neka starijaKoja vlasta kakva vlasta tko je vlasta
Mene zanimaNavodno iz Kostrene neka starija
Koja Antea?i kako mislis sad?Jel zna netko koliko sad traži Antea?
Sa kime si razgovarao ako su svi rekli da je fejk?Pozdrav, bio bi zahvalan da mi netko proslijedi koju sliku od ove sa kukuljanova. Razgovarao sa njom, traži poprilicno puno love. 250 za komplet.
Poslao joj jednom na of nije mi odgovorila,frend kaže da se ne rješava više po partijanamaJel zna netko koliko sad traži Antea?
Ima tko kontakt i svježe slike Antee?Poslao joj jednom na of nije mi odgovorila,frend kaže da se ne rješava više po partijanama
Odi na instagram antea.nlIma tko kontakt i svježe slike Antee?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|