Tko je ta?Pozdrav, dal netko zna jel Barby radi? Uskoro sam u Ri i treba mi zicer ovaj put da se ne ostane suhog...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tko je ta?Pozdrav, dal netko zna jel Barby radi? Uskoro sam u Ri i treba mi zicer ovaj put da se ne ostane suhog...
A koje salone si gledao?Dali je netko bio u Sloveniji u ovim salonima za erotsku masažu?
Kakva je to priča, samo masaža sa rucnim zavrsetkom ili ima i nesto vise?
Salon DIVA, blizu MariboraA koje salone si gledao?
U pravilu je sa rukica
bio u izoli.. dobijes masazu i happy end na kraju.. meni ok... imas ih u ankaranu u skofijama.. kopar.. ima toga.. zovi dogovori date.. tj jt toDali je netko bio u Sloveniji u ovim salonima za erotsku masažu?
Kakva je to priča, samo masaža sa rucnim zavrsetkom ili ima i nesto vise?
kod koga si bio u Izoli? loft ili salon?bio u izoli.. dobijes masazu i happy end na kraju.. meni ok... imas ih u ankaranu u skofijama.. kopar.. ima toga.. zovi dogovori date.. tj jt to
Koja je ta?jel probao tko Gabrijalu iz ck?
Moze u inbox slikeMože inbox?
Poslije njanjanja nema kajanjaRekla je bila da se stavi sad neznam kako izbrisat poruku nije ocekivala toliko osoba da ce joj se javit.
Moj frend ju je dzabe tako da... mala mPozdrav, bio bi zahvalan da mi netko proslijedi koju sliku od ove sa kukuljanova. Razgovarao sa njom, traži poprilicno puno love. 250 za komplet.
Mogla je 500reć bože budale..Pozdrav, bio bi zahvalan da mi netko proslijedi koju sliku od ove sa kukuljanova. Razgovarao sa njom, traži poprilicno puno love. 250 za komplet.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|