Je li dobro tamo? Mislim na curuPozdrav iz Bonavie..🖐
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li dobro tamo? Mislim na curuPozdrav iz Bonavie..🖐
Ne kuzim pitanjeJe li dobro tamo? Mislim na curu
Imaš neki kontakt?Daj mi neki kontakt
Ima li u Hiltonu whirlpool u sobi? Ili drugdje?Hi
Hilton Costabella ti je puno lijepsi izbor za uživanje,pogotovo sa ženskom. Cheers
Mislim da tamo više nema kurabi?Ima li u Hiltonu whirlpool u sobi? Ili drugdje?
Ja sam danas planiro kod Babi , sta se dogodilo?Opet Brazilke jedu govna s vratima i otvaranjem i Angel i Babi a mislim da je s Angel Pamela…. Koji im je ku***?!?!?
Sve se dogovoriš i dođeš ispred ulaza i blokira ti poruke… a sa Angel ista situacija nije dala otvoriti vrata a kaže da su bila otključana.. vrata se otvaraju preko parlafona i ili ona nije znala otvoriti ili su vrata stvarno zaštekalaJa sam danas planiro kod Babi , sta se dogodilo?
Mene blokirala ispred ulaznih vrata..Ja sam se upravo vratio od Bibi i sve je bilo OK
Ja sam se upravo vratio od Bibi i sve je bilo OK
Kakve to ima vere s petromBilo je par cura kod kazališta, nisu se oglašavale ali si ih mogao pokupiti...
Prelistaj malo sve pa postavljaj pitanj u vezi bonašica ima ti toga koliko zelis samo truda maloDa li je netko možda bio kod Petre iz Rijeke s Banderova. Traži a bon unaprijed pa me zanima da li je prevara iii netko ima iskustva s dotičnom
Nemoj se slučajno napregnut pa napisat neku recenziju, nije da je to smisao ovog foruVRH !!!
I ja sam bio danas kod Natalie platio sat bio 20min Bibi je ista kao na slikama jer mi je ona otvorila vrata a prekjučer me blokirala ne znam kakvo je tijelo, ali što se tiče Natalie nekome ću uštedjeti novčiće… ovako potrošio 3 kabanice orali su sa! Nijednu nisam napunio skoro kao na slikama ali je dosta tamnoputa kao ciganka… oral je nekih 7/10 ali cura je simpatična trudi se… jedna velika mana je sto joj je pica smrdila na kilometar i to mi se jako zgadilo pola sata je bila prazna prije nego sam došao ja i nije mi jasno da nije mogla izdvojiti 5 minuta za tuširanje pa ipak smo u 21 stoljeću.. moje iskustvo jaaaako loše!!!Bibi,
Cura je ista kao na slikama.
Dočekala me s osmijehom na licu vrlo ugodno i pristojno. Slabo pozna engleski ali ga razumije.Platio sam 1000 kn za pola sata klasika oral i sex, oral dobar bez kondoma sex je bio izvrstan cura je utegnuta kao kišobran.
Rekla je da dolazi za par mj. ponovo u Ri.
I još da napomenem grudi su joj napravljene kao da su ih radila djeca iz vrtićaaI ja sam bio danas kod Natalie platio sat bio 20min Bibi je ista kao na slikama jer mi je ona otvorila vrata a prekjučer me blokirala ne znam kakvo je tijelo, ali što se tiče Natalie nekome ću uštedjeti novčiće… ovako potrošio 3 kabanice orali su sa! Nijednu nisam napunio skoro kao na slikama ali je dosta tamnoputa kao ciganka… oral je nekih 7/10 ali cura je simpatična trudi se… jedna velika mana je sto joj je pica smrdila na kilometar i to mi se jako zgadilo pola sata je bila prazna prije nego sam došao ja i nije mi jasno da nije mogla izdvojiti 5 minuta za tuširanje pa ipak smo u 21 stoljeću.. moje iskustvo jaaaako loše!!!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|