RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

šta me ima otkrit ako sam sama par postova ispod ionako napisala da slika nije moja? Pa covjece ti život nemaš kad si svaki dan tu, od frustracije u životu ili braku nemaš ništa pametnog za rec, da si sposoban dosad bi već ulovio ove varalice s kojima se dopisuješ kad te traže bon, i sam kažeš da ti je zabavno pola sata prcat ih, pa kome se to da? ti ćeš i dalje svaki dan bit po oglasima i ovdje ja neću hvala bogu.
Pozdrav iz Bonavie..🖐🍸

kakv hilton,kakva bonavia....sve su to samo prestizi za sponze..ljepo gumanac/lisina/mune,motorka,pripremit drva,dobro ju iskarindzat i u povratku negdije stat na 15 čevapa....zadovoljna ona,ti i zena doma :)

kakv hilton,kakva bonavia....sve su to samo prestizi za sponze..ljepo gumanac/lisina/mune,motorka,pripremit drva,dobro ju iskarindzat i u povratku negdije stat na 15 čevapa....zadovoljna ona,ti i zena doma :)
Ma u Bonaviji ima welness..saune..super je..samo ti i cura unutra..pusenje...sex..sauna..lizanje..tus ima..milina..poslije jos i masaza👌

Ma u Bonaviji ima welness..saune..super je..samo ti i cura unutra..pusenje...sex..sauna..lizanje..tus ima..milina..poslije jos i masaza👌
Za to ided do simona u osilnicu...ali ovo je priroda...jos kad se uznojis osijecas se ko onaj baluba iz reklame za old spice...
P.s. oću reć,ima puno boljih i intimnijih mijesti od navedenih,sa većom privatnošću i boljom ponudom...iskreno,od hotela/wellnessa,sauna i ostalog mi se 🤮..mozda sam to ja ali ono...za iste pare iznajmis kućicu za jacuzijem i kaminom unutrasnjim i gospodin covijek

Je tko bio?
Evo ti odgovor pa ce ti biti jasno, mogao si i ti poslati upit: Cao 800 kn sat ne radim inace pola sata ali ako bas moram onda 500 kn
Placanje je isključivo air cashom ali moze i a bonom dolazak je u moj prostor ali ako idemo u vas ili hotel uplacujete mi i narucujete uber kojeg naravno i placate
Nadam se brzom i diskretnom dogovoru😘

Evo ti odgovor pa ce ti biti jasno, mogao si i ti poslati upit: Cao 800 kn sat ne radim inace pola sata ali ako bas moram onda 500 kn
Placanje je isključivo air cashom ali moze i a bonom dolazak je u moj prostor ali ako idemo u vas ili hotel uplacujete mi i narucujete uber kojeg naravno i placate
Nadam se brzom i diskretnom dogovoru😘
Pa to je on i stavio oglas..onda ko pita jel bi tko..🙄🤦‍♂️dobro si rekao..moze i sam pitat i provjerit..al na prvu vidis da je bonas..po slikama i iskljucivo whatsup..debili

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh