Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Si bio kod nje ili?Nema oglasa samo usmena prica, ima fb i ig
jel to ova prevarantica ?Ma mala nema 22-23 god…tako mlada a vec ciganka..a nije Romkinja..
NisamSi bio kod nje ili?
Ja sam pokušao stupit u kontakt, međutim ne odgovaraSta ima oglas negdje
Je li to klub Boa Prive ili Trezor? Vidim da reklamira oba.Ivanu možete dobit za dobru lovu. Odite u klub koji promovira na instagramu i ponudite, ima i jako dobru prijateljicu inače Slavonku, ali neću reklamirat.
TrezorJe li to klub Boa Prive ili Trezor? Vidim da reklamira oba.
detektor novca ne košta mnogo, a donosi puno, za ubudućeI u istri ima krivotvorenog novca. Tako da pazite se cure, ja sam na vrijeme primijetila!
Hej, mozes mi se javiti privatnom porukom?detektor novca ne košta mnogo, a donosi puno, za ubuduće
a gdje to piše da sam ja u Rijeci? gdje sam ja uopće ponudila kome što? došla sam samo nešto prokomentirat. Imate ponudu u Rijeci , javite se curamai meni dok si jos u Rijeci
Pa ja i jesam iz ovih krajeva, gdje ću nego k svojimaNe moras biti sarkasticna, samo sam pitao da se javis ako si jos u Rijeci. Ali ako nisi ,nikome nista. I za nekoga tko nije iz ovih krajeva puno pises po temama istru i rijeku....
onda pripazi da se ne sazna tko si jer ce za 5 god i tvoje ime ovuda pisati po forumuPa ja i jesam iz ovih krajeva, gdje ću nego k svojima
Ja sam zainteresiran za domaće pa se slobodno javi i meniPa ja i jesam iz ovih krajeva, gdje ću nego k svojima
ja sam čovjeku iznad napisala svoje iskustvo i recenziju, neću je valjda pisati pod Osijek kad nisam od tamo.onda pripazi da se ne sazna tko si jer ce za 5 god i tvoje ime ovuda pisati po forumu
a to, jebiga, pa nije ovo samo za muške forum šta mene briga ako bi me svi pojebali, jedva čekam evo sve trčimsvi bi ju pojebali a ona se ne da
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|