Super Mario
Member
Na prethodnoj sttanici ti je brojMoze broj drug
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na prethodnoj sttanici ti je brojMoze broj drug
091 567 7261Drug moze broj od Ane molim te
najkvalitetnije nikad nije javnoNema ništa u Rijeci kvalitetno a da je javno...
Slažem se. Ima tih studentica koje se krešu za lovu (200- 300 eura) ali to neće javno prikazati. I osobno sam upoznao neke ali nisam im plaćao jer realno to su većinom prosječne cure od kojih bolje izgledam i mislim da se ne isplati plaćati. Da je neka kvalitetna svaka čast.najkvalitetnije nikad nije javno
aha pa super, sretno ondaSlažem se. Ima tih studentica koje se krešu za lovu (200- 300 eura) ali to neće javno prikazati. I osobno sam upoznao neke ali nisam im plaćao jer realno to su većinom prosječne cure od kojih bolje izgledam i mislim da se ne isplati plaćati. Da je neka kvalitetna svaka čast.
Nažalost, nemam kontakt neke da to sad radi i da hoće tako da ne trebaš pitati. Ako saznam lako podijelim.aha pa super, sretno onda
? si dobro? ne trebaš mi ništa podijeliti ja sam već danas podjelioNažalost, nemam kontakt neke da to sad radi i da hoće tako da ne trebaš pitati. Ako saznam lako podijelim.
podijelili smo si već danas, ne sekiraj se.Super. Većinom tražite da se dijele brojevi ali nažalost nemam ništa.
Zasto si ti tako nepotrebno nabrijan ako jebes redovito? Svi smo na istoj stranici ovdje i pokusavamo nes prcit. Ili pomozi il budi tihonitko te ništa nije pitao, imam ja svoju studenticu
zato jer nema potrebe da vrijeđaš, jer pomogao sam vam samo si ti ljen malo listat straniceZasto si ti tako nepotrebno nabrijan ako jebes redovito? Svi smo na istoj stranici ovdje i pokusavamo nes prcit. Ili pomozi il budi tiho
idi listat stranice i nemoj bit nepotrebno nabrijan jer pokušavaš jebat, možda nađeš šta treba pa pojebesZasto si ti tako nepotrebno nabrijan ako jebes redovito? Svi smo na istoj stranici ovdje i pokusavamo nes prcit. Ili pomozi il budi tiho
Koji dio moje jedine poruke te povrijedio briznog? Samo ti govorim da stanes na loptu jer ti tu nitko nije neprijatelj. OpustenoZasto si ti tako nepotrebno nabrijan ako jebes redovito? Svi smo na istoj stranici ovdje i pokusavamo nes prcit. Ili pomozi il budi tiho
nijedan, kako ti meni tako ja tebi , a ti napadaš bez razloga zato, idi listaj i lijep pozdrav.Koji dio moje jedine poruke te povrijedio briznog? Samo ti govorim da stanes na loptu jer ti tu nitko nije neprijatelj. Opusteno
naravno, otiđi no prije joj bon pošaljibio netko ili je upoznat
Maja-25
Imam 25 godina, 62 kile, visina 167, grudi 3, Crno-smeđa kosa. Nudim erotske i opuštajuće masaže cijelog tijela u svom…www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|