hrvoje1111
Active member
I zove se DaliborUživo kad ga vidiš , visok je i ružan ... hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I zove se DaliborUživo kad ga vidiš , visok je i ružan ... hahaha
Ja sam je dobio , bio , vidio.. jedva 6/10A gdje ima prostor?
Ja ju pokusavam dobit na mob ali nikako
Jesi li?Znaci nitko nije bio, sta mislite dali radi sama ili preko neke agencije? Svida mi se i imam u planu sutra ic.
Javi molim te..Znaci nitko nije bio, sta mislite dali radi sama ili preko neke agencije? Svida mi se i imam u planu sutra ic.
Potpisujem.Ako ima netko broj od neke normalne cure/studentice bio bih zahvalan, platim ako treba. Hvala
Ne možeš to deklinirati ni kao muško ni kao žensko, nego ono, a kažu za ono da radi vrhunski oral, nisam probao niti bi jer ono u faci je ko iz horrora...Uživo kad ga vidiš , visok je i ružan ... hahaha
Zanima me dali jej tko isprobao, dali je crossdresser ili trans?
| Atraktivna trans svijetla brineta | - Poznanstva - Burza Oglasi
Atraktivna trans svijetla brinetaburza.com.hr
U postu iznad tvog je sve rečeno...Zanima me dali jej tko isprobao, dali je crossdresser ili trans?
| Atraktivna trans svijetla brineta | - Poznanstva - Burza Oglasi
Atraktivna trans svijetla brinetaburza.com.hr
Već vidim na tu temu naslov poglavlja priručnika za kulturu i obrazovanje na nivou osnovne škole (uz fotke iz ovog oglasa). Mislim da tebi nije ništa jasno, posebno ne razlika između zanovijetanja i činjenica. Inače su ovi i slični oglasi pod raznim nazivima aktivni cca 15 godina dok je to još bilo shemale. Na starom forumu su neki čak podijelili i svoja iskustva. Od silnog pametovanja propustio si par odgovora na istu temu prije svog posta, a ako znaš zbrojiti 2+2 google tražilica ti je nabolji prijatelj. Ako to nije dovoljno, zašto jednostavno sam ne nazoveš broj u oglasu i dobiješ odgovor na svoje pitanje - to će ti biti najkorisnije.receno je nista korisno, procitaj pitanje opet. Jjasno mi je kakva je situaacija u rijeci al konstantno zanovjetanje kroz postove na forumu nece promjenit situaciju.
Zato pitam jos jednom bilo koga tko je dovoljno kulturno obrazovan da zna razliku izmedu CD i tranny, jel tko provjerio gornji post? thanks
pa evo ukratko ovo bi bila prava Trannyreceno je nista korisno, procitaj pitanje opet. Jjasno mi je kakva je situaacija u rijeci al konstantno zanovjetanje kroz postove na forumu nece promjenit situaciju.
Zato pitam jos jednom bilo koga tko je dovoljno kulturno obrazovan da zna razliku izmedu CD i tranny, jel tko provjerio gornji post? thanks
za nju bar imaš brdo recenzijaIskustva?
O kome ti?Sad sam ju kontaktirao, kao u mom je gradu, bon 200, 100 kad dodem..reko nista to, kes na ruke, nudim 500 za pola sata, a ako joj se ne svidim 250 za vrijeme i trud. Ali je butra zesca varalica, izbjegavati svakako!!!
Krivi podforum, molim moderatore da obrisu. Ali ako se ne varam tearikovic95@gmail.com je i nekoliko ljudi s kvarnera zajebala za bonove.O kome ti?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|