Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ih ni ne dozivljavam na Ege..odma se vidi po slikama..sve slike sa instagrama od nekih zenskiUkrajinski brojevi su uvijek lažne cure. Treba tražiti real selfie, real video, ako neće biti to je fake.
Nemam pojma stari,tražiš info il preporuku a nitko nikad nije vidio ni čuo za curu,daj neki kontatk il info,il jednostavo odi riskirat pa ćeš znat,ja na takvu nisam naletio na tinedru ni nigdje,tako da nemam pojma.Rekla je da zivi vec par godina u ri, vjerujem da je tako jer sam je naso preko broja telefona na netu, i ima njenih slika iz ri tako da je to istina. Po onom sta sam zakljucio ne zivi sama, tako da nudi ili kod mene ako dodem po nju u ri, ili hotel, i to smao cijelu noc. Nema je na ege, ni na drugim oglasnicima, ja sam naletio na nju na tinderu ali vise ni tamo nema profila, vjerojatno se prebacila na nesto drugo. Moja pretpostavka je da nije klasicna kurva, nego da nalazi musterije po raznim drustvenim mrezama. Sad sve skupa ne zvuci losa, osim sta bi me sa hotelom kostalo 400€, a realno neda mi se no biti sa kurvom cijelu noc.
Ako netko slucajno ima iskustva sa njom bio bi zahvalan na info, moze i privatno
Cura se prodaje, ako joj to nije bed ne znam zašto je tebiDa sam naso broj negdije na oglasniku podjelio bi ga bez problema, ali obzirom da se cura ne oglasava i da po broju je svatko moze naci na netu ne zelim nikom izazvat neugodnosti
To je jedna crnkinja koja se prodaje za pare jer joj je muž kockar. Kloniti se toga najbolje. hahaRekla je da zivi vec par godina u ri, vjerujem da je tako jer sam je naso preko broja telefona na netu, i ima njenih slika iz ri tako da je to istina. Po onom sta sam zakljucio ne zivi sama, tako da nudi ili kod mene ako dodem po nju u ri, ili hotel, i to smao cijelu noc. Nema je na ege, ni na drugim oglasnicima, ja sam naletio na nju na tinderu ali vise ni tamo nema profila, vjerojatno se prebacila na nesto drugo. Moja pretpostavka je da nije klasicna kurva, nego da nalazi musterije po raznim drustvenim mrezama. Sad sve skupa ne zvuci losa, osim sta bi me sa hotelom kostalo 400€, a realno neda mi se no biti sa kurvom cijelu noc.
Ako netko slucajno ima iskustva sa njom bio bi zahvalan na info, moze i privatno
mozes li oglas podijeliti? tnxJel tko bio kod ove na Viškovu?
Ako ti nije daleko u Rijeci imaš Mirelu , cura je ok ,simpa ,kao na slici .Ostaje još par dana pa kaže ide u Zadar .Krk imal sta neka je i skupo samo da nije fejk
Moze brojAko ti nije daleko u Rijeci imaš Mirelu , cura je ok ,simpa ,kao na slici .Ostaje još par dana pa kaže ide u Zadar .
+385 976544317...imaš na EGe..Moze broj
Šteda danas je zadnji dan u Ri+385 976544317...imaš na EGe..
EGE je bolja opcija.Jel itko od vas posjecuje ista nase cure u Ri?
90% razgovora se svodi na ege cure i prevare. Sta je sa domacima?
Ege mi nije opcija, htio bi domaceEGE je bolja opcija.
Domaće se ne oglašavaju. Rade za uži krug ljudi. Oprezne su, rade diskretno. Ima klošarki, a ima i onih šta pristojno izgledaju, glume ugledne dame a u biti kurava.
I tata bi sineEge mi nije opcija, htio bi domace
Daj kontakt tih domacihEGE je bolja opcija.
Domaće se ne oglašavaju. Rade za uži krug ljudi. Oprezne su, rade diskretno. Ima klošarki, a ima i onih šta pristojno izgledaju, glume ugledne dame a u biti kurava.
Na burzi je tapija pički nema niš, plavi oglasnik tamo ih ima koliko cesImate na burzi hrpu domaćih. Zovite i provjeravajte. Evo nedavno su ih pohapsili masu. Druga stvar je što ovdje ne žele pisati o tome.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|