Jel itko bio kod vlaste u kostreni? Cuo sam se s njom, ok cijene za uslugu
Jel to ona stara baba šta kao masira, kaže da ima 45 godina s većim cicama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel itko bio kod vlaste u kostreni? Cuo sam se s njom, ok cijene za uslugu
DaJel to ona stara baba šta kao masira, kaže da ima 45 godina s većim cicama?
To ti znači da se na toj adresi nalazi jedna od svih tih Ruskinja, odn. Ukrajinki koja niti nije na oglasu, a kada dođeš može biti ugodno iznenađenje ili ćorakAko pogledaš na EGE tamo ima 20 trebi koje su šatro u Rijeci..
Javio sam se nekima, svi su mi dali istu adresu.. Laginjina 31..
Zna netko nesto o toj adresi i damama tamo i sta ce me dočekati na vratima jer sve tebe izgledaju dosta dobro.?
Lp
Prelistaj malo unazad, imaš upute za GFE.Ako pogledaš na EGE tamo ima 20 trebi koje su šatro u Rijeci..
Javio sam se nekima, svi su mi dali istu adresu.. Laginjina 31..
Zna netko nesto o toj adresi i damama tamo i sta ce me dočekati na vratima jer sve tebe izgledaju dosta dobro.?
Lp
Meni je poslala neku sliku, nisam bio jer me prošla volja kad sam je vidio na slici.
Javi ako je real deal i nije bonašica..Jel zna netko neku informaciju ili je fake...kontaktirao sam ju kaze oral i sex 80€,oral,sex i anal 100€https://ljubavni-oglasnik.net/oglas...eta-samo-za-tebe-/oglas.php?id=201636&cid=107
Bonasica trazi novac unapredJavi ako je real deal i nije bonašica..
Trazi unapred novac da se uplatiJel zna netko neku informaciju ili je fake...kontaktirao sam ju kaze oral i sex 80€,oral,sex i anal 100€https://ljubavni-oglasnik.net/oglas...eta-samo-za-tebe-/oglas.php?id=201636&cid=107
Mene zanima istoMozes li mi poslati broj u inbox? Hvala
Moze broj od vlaste?
Može i meni broj hvalaMoze broj od vlaste?
Iz razloga da se brojevi ne objavljuju javno valjda.koja vam je fora sa tim brojevima koje si dijelite u private?!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|