banderas125125
New member
Lijep pozdrav!javljam se može kontakt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imate inboxPozdrav
Vidimo da vam i nije neka ponuda u Rijeci a mi smo trenutno u teškoj financijskoj situaciji...pa ako tko želi ponuditi pomoć u zamjenu za sex...
Sliku dame možete vidjeti na smokvi
Mladiparx
Javite se ili tamo ili u u inbox sa ponudom...
Imas broj?Dali je netko bio kod starije dame (53) sa Smokve pod nickom Pozelimemmmm radi samo rucnu masazu ali mislim da bi je se moglo nagovoriti i na vise
Ma pusti to sta pise haha,vec par godina posluje kod Matulja i iskljucivo radi rucni rad ali mislim da bi se sve moglo dogovoriti, nemam puno slobodnog vremena pa ga nebi gubio na ono sto mogu i sam, evo broja pa tko ima volje neka istrazuje i napise nesto o njoj.Imas broj?
Ono šta piše na smokvi u profilu nema veze s tim šta kažeš no nije dobio nitko tko barem nije pitao haha
Uuuu ruzna stara debela baba. Ni za hj joj kitu ne bih dao.Ma pusti to sta pise haha,vec par godina posluje kod Matulja i iskljucivo radi rucni rad ali mislim da bi se sve moglo dogovoriti, nemam puno slobodnog vremena pa ga nebi gubio na ono sto mogu i sam, evo broja pa tko ima volje neka istrazuje i napise nesto o njoj.
0998527799 od 9 do 19
Znaci poznata ti je hahaUuuu ruzna stara debela baba. Ni za hj joj kitu ne bih dao.
Vidio je daZnaci poznata ti je haha
Seljačino disleksična Sena s Zameta i Senka s Vežice su dvije različite osobe tako da odjebi s filozofijom i drži se cigankiZašto lažeš, kad je plavuša...
Ok...ajmo ovako kad se vrijeđamo, retardirani debilu ne izvlači se sad da to nisu iste osobe, zato kad si se več posrao onda i pojedi to govno debilčino retardirana....Seljačino disleksična Sena s Zameta i Senka s Vežice su dvije različite osobe tako da odjebi s filozofijom i drži se ciganki
Seljačino četverooka drži se drkice i maštaj o pičkama kad ni babama nesmiješ prići pa za Senu misliš da je Senka.kme kme šljizgoOk...ajmo ovako kad se vrijeđamo, retardirani debilu ne izvlači se sad da to nisu iste osobe, zato kad si se več posrao onda i pojedi to govno debilčino retardirana....
I mene zanima. PratimTako je
Dajte neku recenziju za Senku Ban, plavi babac kratko ošišani.
Da ne dolazim đabe u ri već da probam nešto sa okusom soli
Dolaziš đabeI mene zanima. Pratim
Daj malo pojasni, očito si bio pa znaš... Napiši koju prostu složenoDolaziš đabe
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|