Tardigrade
Active member
ili si , jos bolje, obje isprobao pa imas favorita?Za Giovannu i Priscilu 100 % soguran.
ZA Maylu ne mogu tvrditi.
Ali ništa neobično
Istočnim curama ne bih pa skoro nigada povjerovao ali latinama da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ili si , jos bolje, obje isprobao pa imas favorita?Za Giovannu i Priscilu 100 % soguran.
ZA Maylu ne mogu tvrditi.
Ali ništa neobično
Istočnim curama ne bih pa skoro nigada povjerovao ali latinama da.
Cijena usluge?Evo upravo bio kod Priscile, ona je na slikama iako da nema tetovaza nebi bio 100% siguran, jer je na fotkama turbo nabrijana, ali i dalje je jako ljepa. Kaze da ima 22 god., tako i izgleda, i pravi je komad mesa, nije debela vec onako pravo brazilski cvrsta... Tu staje sve pozitivno.
Akcija nepostojeca, lutka, ni sjena sjene pravim vatrenim brazilkama na koje sam imao srece naletit... Prvih 25min sam je izrokao jer sam bio napaljen, izvrtio sam svakakve poze, ne zali se ali to je to... Nakon par min odmora kazem idemo opet, a ona da sta jos bi, rekao nego sta, ali zakurac, kako nisam bio vise tako napaljen a ona se nista ne trudi nisam uspio drugi puta, vidio da neide to nigdje i odustao...
Kaze da je jos tri dana tu, 5mjeseci je na turi i nakon ovoga ide doma, vidi se da joj pun kurac svega.
Za ispraznit jaja pola sata, ajde, za ista vise od toga, zaobici i cekat nesto bolje...
Izgled 8/10
Akcija 3/10
Dal bi ponovio, nema sanse...
1500/hCijena usluge?
Kako to? Stalno objavljuju da su puni parova i onda kad im netko nešto iskomentira ide pljuvačina.Adria club već propao, nema nikoga, fura se kao private ckub, služi samo za najam privatnih zabava. Mogli su otvoriti FKK club pa bi možda uspio.. U cijeloj županiji nema ničega, sve propada, samo kiša pada .
Transaena sa smokveNeka tranđa ili cd a da nije ona sa kantride!?hvala unaprijed
Hvala,jel može neki kontakt i recenzija ako si bio u inbox..nemam profil na smokvi..hvala unaprijedTransaena sa smokve
Pogledajte prilog 4521je zna neko jel prevara ili stvarno
je mi moze neko molim vas objasnit sta im znace ti bonovi kako oni kradu na taj nacin nije mi jasno mislim ocito je ali nerazumjem.Bonašica
Ova Iskusna Sara trazi bonMlada hot cura Rijeka 🔥
Mlada, atraktivna, komukativna brineta druženje whatsapp ili viber: +385977566868www.oglasnik.hr
Jel ko bio kod ovih ili su i to fake?
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|