hrvoje1111
Active member
Bila je deblja, jačih bokova, crna, ne znam koliko ima god, kaže 25 ali mislim da laže. Ima debelo preko 30. Imala je stan na Kantridi.moze kratki opis kakva je
deblja/mrsava? crna/plava? god?
hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila je deblja, jačih bokova, crna, ne znam koliko ima god, kaže 25 ali mislim da laže. Ima debelo preko 30. Imala je stan na Kantridi.moze kratki opis kakva je
deblja/mrsava? crna/plava? god?
hvala
Jesi ti nj vidio?Šta je sa Senkom Ban maserkom kratke kose, jebe li ko to
Ja sam bio kod njeJesi ti nj vidio?
Ne u živo, na fb jesam, ok gospa. Nebi bilo loše i nešto više od ručnog, nategnut je malo, mada noge joj nešto suheJesi ti nj vidio?
Vidio je neki dan kod Fadile na Zametu..izgleda ko da su joj sve lađe potonuleVidim da amy nitko ne spominje vec dugo vremena. Jel to znaci da se odselila iz Ri?
Šta je ta na nekim drogama,tabletama za živce???Vidio je neki dan kod Fadile na Zametu..izgleda ko da su joj sve lađe potonule
Narcisoidna osobaŠta je ta na nekim drogama,tabletama za živce???
Nebi znao..niti me zanima..njen zivot..pačenika ima po Ri..za njuŠta je ta na nekim drogama,tabletama za živce???
Ima svega ...znate da ima prijevara bodovi itdNebi znao..niti me zanima..njen zivot..pačenika ima po Ri..za nju
To mogu nasjest jedino ovi zaostali malo..tvoje musterijeBonovi
.takvih oglasa imate na izvoz
Hahahaha možeš i tiTo mogu nasjest jedino ovi zaostali malo..tvoje musterije
Nedo Bog da sam toliko ocajan..hvala bogu imam ja svoje za jebat kad god mi se digneHahahaha možeš i ti
Moze svatko
Uzivaj bok
Podjeli sa nama te oglaseNedo Bog da sam toliko ocajan..hvala bogu imam ja svoje za jebat kad god mi se digne
Ne treba mi oglas..svastaPodjeli sa nama te oglase
Treba ti malo volje i dobar jezik..izadite malo van..petak..subotu..di god..bacite spiku..danas se jebu samo tako ove mlađe..Podjeli sa nama te oglase
Tel: 064/677-677
|
|
|
|