Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li traži bon? Da li je strankimja s EGE?Jel ima tko iskustva sa ovom damom?Marija Zadar 28 godina
Atraktivna visoka i vitka, 28 godina lijepo građena, duge kose, 170/55/3, za druženje sa kulturnom gospodom do 50…www.oglasnik.hr
Mene je pitala prije 7 dana bon rekao sam ne samo na ruke kao i svakoj koja pita bon obična prevaraDa li traži bon? Da li je strankimja s EGE?
Jebxxxx koji grad, tu jebxxcc samo Obi. Ne možeš naći normalnu curu za 500-800-1000 kuna, dok Brazilke nabijaju cijene. U Zagrebu makar ima nešto.Mene je pitala prije 7 dana bon rekao sam ne samo na ruke kao i svakoj koja pita bon obična prevara
Moze i meni kontaktmoze neki kontakt od ove ako imas?
hvala
Moze broj od te bucke i gdje ima smještajJe istina , bio sam .. ok je
Uredno ,čisto ,komunikativno , pušenje bez gume,
Sex super , nije ograničena na po ure 400kn ,
Jako simpatična cura
Ko voli punije , bucke , sa skoro čvrstom sisom 4 ..
Bit ce zadovoljan !!
nema oglasa trenutnoMoze broj od te bucke i gdje ima smještaj
Decki ja bi kroz dva tjedna prosao na zabavu... Ima kakva preporuka da je nedavno netko bio? Poslovno sam u Rijeci pa da se malo pod jaja stavi nesto...
Znas ko je eva?trans
onda nistaZnas ko je eva?trans
Ako voliš bivše muške, bila na MSamanta Ri na facebooku jel zna tko sta? Jer prevara ili?
Nie nikad bila muško, drugi profil joj je Anđeo riAko voliš bivše muške, bila na M
alnarovoj noćnoj mori
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|