Gdje se nalazi?bio ja nekoliko puta, cura malo punija simptična i komunikativna, puši bez nije nešto ali ajde može proć , sex naravno sa, jedna od rijetkih koja se drži dogovora i normalno se javlja na telefon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje se nalazi?bio ja nekoliko puta, cura malo punija simptična i komunikativna, puši bez nije nešto ali ajde može proć , sex naravno sa, jedna od rijetkih koja se drži dogovora i normalno se javlja na telefon
bila na mrtvom kanalu sad se preselila nekamo ali neznam kamoGdje se nalazi?
Hvala puno, kakva je higijena? Cijena? Jel se isplati otic?bio ja nekoliko puta, cura malo punija simptična i komunikativna, puši bez nije nešto ali ajde može proć , sex naravno sa, jedna od rijetkih koja se drži dogovora i normalno se javlja na telefon
higijena je ok, a isplati se jer druge ponude u rijeci baš i nema nažalostHvala puno, kakva je higijena? Cijena? Jel se isplati otic?
Kolko punija? Cca visina i težina?bio ja nekoliko puta, cura malo punija simptična i komunikativna, puši bez nije nešto ali ajde može proć , sex naravno sa, jedna od rijetkih koja se drži dogovora i normalno se javlja na telefon
a visine cca 165-170cm a težina između 70 i 80kg, broj cipela neznam velim malo punija ne debela ali cura je stvarno super za zezanciju i komunikciju a sex za pomoć se kad nema druge boljeKolko punija? Cca visina i težina?
Ako si razgovarao šta kaže koliko traži ?Bio netko?
Cini mi se po glasu kao romkinja?
ma bježite od tih čim dalje, romkinja i ona plava sa pletenicama žive prevaranticeAko si razgovarao šta kaže koliko traži ?
Sve super Al to već mirise na zemljuJe li tko bio, za one koje vole starije?
Žešći odron za izbjegavanje,bio ,vidio,uvatio crtu..Je li tko bio, za one koje vole starije?
Mrtvo skrozNema nista u RI
Da nije to ona iz matulja?Al kako god,,kao sto sam spomenuo mirise na zemlju laganoŽešći odron za izbjegavanje,bio ,vidio,uvatio crtu..
Znaci bio si ?ma bježite od tih čim dalje, romkinja i ona plava sa pletenicama žive prevarantice
A šta imaš ići kod ove kad traži sliku, bit će neki spam sigurno....Jel bio tko kod ove?Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
bio naravno i ispao magarac, ali fora je bila dobra, sve ok počela pušit ali joj kao njoj se diže želudac ona nemože bez gumice, ja joj ponudim da imam ja ali ne ona ima neke svoje u autu tu joj odmah parkiran 10 m iza mene, ja velim da ostavi torbu u autu ma ne ona se kune u dvoje djece i bla bla ja popustim a ona dočim izašla iz auta šturu u drugi auto koji ju je čakao 50m dalje, u paru bile ta sa pletenicama i još jedna romkinja, iaaaaaaa ja ispao ali svaka škola se plaća a čuo od jedne prijateljice noći da su jednog na kantridi gologuzog izbacili van pa bila i policija i svašta neštoZnaci bio si ?
Imas losa iskustva?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|