Posjetio sam Teu sa EGE i mogu reći da je najbolje od masaže što se nudi u Rijeci.
Nikad lakši dogovor, 3 poruke u 5 minuta i već sam imao dogovoren termin i detaljne upute kako doći do nje. Možda je pomoglo to što smo se već prije upoznali ovdje na forumu, pa je znala tko joj se javlja.
Odličan apartman u centru grada, Tea je ugodna, pričljiva, zgodna žena. Definitivno najzgodnija u licu i najbolje tijelo od svih domaćih kod kojih sam bio, ma koliko neki ovdje srali protiv nje. Slike u oglasu su njene (vidim po jednom detalju).
Nekada je nudila i sex, ali više se ne bavi time, nego samo masaža i ručni završetak, bez orala. Prava šteta. Iako sam došao zbog masaže i happy enda, tako mi je napeta da bih joj bez razmišljanja doplatio za extra uslugu. Doček je u izazovnom sexy kompletiću, ali minus je što se ne da skinut u toples. Do jučer se jebala, a danas ne da ni cice pokazat. Nema mi baš logike, ali ok.
Ugodna atmosfera, lagana masažica (daleko je to od prave masaže, ali za to se ipak ide u "pravi" salon) i odličan ručni rad. Vrijedi svakog centa. Definitivno se vraćam opet.