Sta si uzeo HJ ili
Oral dobro pusiSta si uzeo HJ ili ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta si uzeo HJ ili
Oral dobro pusiSta si uzeo HJ ili ?
Može broj od te u kostreniKratka recenzija za Kostrenu
Do 14.12. radije dvije zene svojih 50+ godina
Jace gradje
Masazica vrlo ugodna, bas sam se opustio
Smije se dirati.
SEX NE!
Zavrsetak je meni bio odlican.
To je moje vidjenje
80€
Senka bas to fino odradi, to je istina. A za vise sigurno nista.Novi sam na stranici ali mogu komentirari Senku sa Vezice. Bio kod nje barem 10 puta, u Rijeci je vec desetak godina. Uvjek sam isao na HE i odlicno bi bilo, pusenje ili nesto vise nisam nikad ni pitao pa neznam dali radi. Ako je netko nek napise, planiram uskoro opet kod nje. Vlastu iz Kostrene ne poznam ali mogao bi i kod nje, neznam dali je samo HE ili ima i vise, sad citam da je sa jos jednom zenom??? A top je bila ona stara koja je imala bjelog pasica ali to je bilo davno, prvo je bila na Pecinama a kasnije kod kafica Donatello ulica Antuna Barca 1 ili 2.kat...
Društvo dali je Vlasta ona što je sad u KostreniSenka bas to fino odradi, to je istina. A za vise sigurno nista.
Ja sam bio kod Vlaste bile su dvije sad je samo Vlasta i bio sam zadovoljan ici cu opet.
Kod Senke idem jer je cista i uredna i nema problema,sve po dogovoru. Da je ljepotica, i nije bas ali odlicno ga drka onako nauljenog. Moj je zahtjev da stavi najlonke i nikad se ne zali. Vlasta mi se cini ok, visoka 180 i komad zene ali nije mi usput,svakako planiram. Koliko uzima i sto nudi? Moze oral i slicno?Senka bas to fino odradi, to je istina. A za vise sigurno nista.
Ja sam bio kod Vlaste bile su dvije sad je samo Vlasta i bio sam zadovoljan ici cu opet.
To je taDruštvo dali je Vlasta ona što je sad u Kostreni
To je ta..bila je i na VoloskomNovi sam na stranici ali mogu komentirari Senku sa Vezice. Bio kod nje barem 10 puta, u Rijeci je vec desetak godina. Uvjek sam isao na HE i odlicno bi bilo, pusenje ili nesto vise nisam nikad ni pitao pa neznam dali radi. Ako je netko nek napise, planiram uskoro opet kod nje. Vlastu iz Kostrene ne poznam ali mogao bi i kod nje, neznam dali je samo HE ili ima i vise, sad citam da je sa jos jednom zenom??? A top je bila ona stara koja je imala bjelog pasica ali to je bilo davno, prvo je bila na Pecinama a kasnije kod kafica Donatello ulica Antuna Barca 1 ili 2.kat...
HvalaTo je ta
Imal ko kakvu da preporuci?
Imas neki broj??Si bio kod one s Rastočina? Ne znam jel još radi, ali izgleda top za razliku od ovih koje se spominju. I masaža je dobra.
Radi sta osim masaze ili samo masaza dolazi u obzir?Evo, našao sam aktivan oglas https://burza.com.hr/oglasi/maserka-pruza-usluge/885
HE. Pretraži postove od prije. Imaš i moje. Ako želiš masažu i HE nema boljeRadi sta osim masaze ili samo masaza dolazi u obzir?
Ma ona samo masira i drka jebes toSi bio kod one s Rastočina? Ne znam jel još radi, ali izgleda top za razliku od ovih koje se spominju. I masaža je dobra.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|