Red sonja

Vjerojatno naj bolja žena za sex, bio sam sa puno njih ali ova je iznad svih zena niko joj ni blizu,i ima tjelo super, ali napominjem godina ima dosta blizu 60 sigurno

Vjerojatno naj bolja žena za sex, bio sam sa puno njih ali ova je iznad svih zena niko joj ni blizu,i ima tjelo super, ali napominjem godina ima dosta blizu 60 sigurno
Zavisi sto znači blizu..
Koliko je ja poznam.. A poznam je rekativno dobro, jer smo se intenzivno družili od 2015 do korone.. Poslije korone ne bas toliko..
Znam da smo generacija. A meni ipak još dosta godina 60😁.
Ali to je samo broj..
Definitivno je bila u ono vrijeme top u ponudi. Kako je sada ne znam, ali vjerujem da je i dalje kod nje vrhunski dozivljaj.

Vjerovatno je vrime pregazilo,ali s njom sta sam dozivija nisam poslije s niti jednom.
Ako bi vidila da nemos svrsiti ponudi ti odma anal naravno bez nadoplate.Pusenje s svrsavanjem u usta, cak je i gutala.Neznam dali je svima ili samo nama mladima (tad imao 20 godina).Rimming i sve ostalo je bilo u paketu.
Svaka cast. Pokusa sam je zvati par puta, ali sam odusta jer nemam vrimena zivkati je…ako ovo cita nek se javi sama zna ona tko su joj bili najredovni klijenti iz Splita kojima bi se i javila uvik porukom da dolazi u grad.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh