Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne javlja se odavnoNeko bio sa red sonja u zadnje vrijeme
Meni isto, jednom sam uspio dogovoriti i onda sam ja zajebo..Mali milijun puta pokuso dobit i nikako se ne zeli javit, poslo ne znam kolko sms-ova, nula bodova. Budi uporan mozda ti se jednom i javi
Javila se meni, rekla da je bila bolesna..Jednostavno, nju se ne može dobiti, iz opreza nisam slao poruke često, u stilu svaki tjedan jednu nego nakon par tjedana ponovo, i zvao sam par puta ali nula bodova.
Ma kadJavila se meni, rekla da je bila bolesna..
Neki danMa kad
Otkud ti to da nema prostor?Teta Sonja vrijedi svake lipe,šteta je što nema prostor
Može kontaktIma prostor na Srednjacima i u Dubravi koliko ja znam al dolazi i u hotel ako se dogovorite i ako se znate odprije ….ja dosta dugo već koristim njene usluge jer sam često na proputovanju kroz Zagreb samo prenocim i svaki put je bila prava kurvica koje ispunjava šta god joj se naredi meni većinom za 2000 uvjek zadovolji tako da same pohvale za nju …prava iskusna kurvetina koja drži do sebe Full i koja sve odradi kako kaže ..jednostavno to je to
Možeš li poslati njeg kontakt ili netko drugi jer sam izgubio broj! HvalaaaaaaNe javlja se odavno
Jel ima tko njenu sliku?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|